نوشته اصلی توسط ehsan1361 وضعیتت خطریه قبل رفتن حموم برو خودتو خالی کن بعد برو از الان استرس گرفتم دیوث ! البته بزک نمیر بهار میاد هستش همش ! اون قبول نمی کنه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L یه فانتزی بگم حال کنید مثلا رفتیم کافی شاپ من هین صحبت من نگاش می کنم بعد میگه واااای چرا اینجوری نگام می کنی ! بعد بگم خیلی دوستت دارم بعد یه لبخند بزنه سرشو بیار جلو چشما بسته لب تو لب بعدشم ... آقا گلنار من کجاس ؟ آمریکاست مگه دیوث هنوز چیزی نشده چه پر اشتها
نوشته اصلی توسط Milad16+ متاسفم برات من برم اسید بخورم جدی یه عطر بخرم براش به کوری چشم منشی 65 تومن
نوشته اصلی توسط Milad16+ متاسفم برات آبروی همه ی موجودات نر رو بردی با این کارات
نوشته اصلی توسط Hadi آمریکاست مگه دیوث هنوز چیزی نشده چه پر اشتها تازه سانسور داشت آخرش
مداد اتود بگیر براش به درد مدرسشم میخوره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مداد اتود بگیر براش به درد مدرسشم میخوره ابن دفعه اگه چیزی بخرم و کات کنه باور کن خودمو می کشم
نوشته اصلی توسط R A S O O L جدی یه عطر بخرم براش به کوری چشم منشی 65 تومن ایندفه اگه کات کنی سکته رو زدی به خاطر 65 تومن ! بعدشم عطر نگیر خوب نیست
نوشته اصلی توسط R A S O O L از الان استرس گرفتم دیوث ! البته بزک نمیر بهار میاد هستش همش ! اون قبول نمی کنه راحت میشی تموم
نوشته اصلی توسط Hadi ایندفه اگه کات کنی سکته رو زدی به خاطر 65 تومن ! بعدشم عطر نگیر خوب نیست چی بگیرم هادی جون ؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 477 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 477 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن