نوشته اصلی توسط Chavosh خوشم میاد همشون دارن میان دیگه اینقد گشاد شدن فرقی نمیکنه چی بره توش
فیلم جدید اما واتسون
ادرس این سایت که زیرنویس میده بدین مال تاینی رید
چي ميشد ٦ تا ميخوردن.نابود ميشدن پرويز امشب استعفا ميداد
نوشته اصلی توسط Chavosh خوشم میاد همشون دارن میان دیگه اینقد گشاد شدن فرقی نمیکنه چی بره توش عالی بود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اما نکته اینه ترکی نیمه اول پنالتی نگرفت وقتی بازی یک صفر بود . اون پنالتی میتونست بازی رو تغییر بده انصافاً فقط همینو پیدا کردم خاک بر سرت پرویز چه رویی وایییییی فقط ۶ شیش تا گل رو رحمتی دراوزد داورم که پفیوز هر کاری که نبازین نشد بعد میگه پنالتی نگرفت
نوشته اصلی توسط masoud66 راستی فامیلتون چه خوابی دیده بود؟همون که ردخور نداشت تعریف کن بخندیم به این نتیجه رسیدم ینی با چشم خودم دیدم و ایمان پیدا کردم که خواب زن چپه
البته ٤ هم بد نشد ديگه عددشون رفت تو چونه خر
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چه رویی وایییییی فقط ۶ شیش تا گل رو رحمتی دراوزد داورم که پفیوز هر کاری که نبازین نشد بعد میگه پنالتی نگرفت همش داشتم به پرویز فحش میدادم نزدیک بود کتک بخورم از منزل . آخرم رفتم تو اتاق دیدم
نوشته اصلی توسط Chavosh ادرس این سایت که زیرنویس میده بدین مال تاینی رید انقد خارج از بحث زر نزن اینا همینجورشم میخوان بحث عوض شه خداوکیلی مگه ممر نگفت هستم نمیرم کوش خدایی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 607 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 607 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن