تصاویری از همایش «تقسیم کار ملی و منطقهای برای افزایش تولید» را ببینید تا بدانید بهترین شیوه «تقسیم کار ملی» نزد ایرانیان است و بس!
بهترین شیوه تقسیم کار: ما می خوابیم، شما کار کنید
تصاویری از همایش «تقسیم کار ملی و منطقهای برای افزایش تولید» را ببینید تا بدانید بهترین شیوه «تقسیم کار ملی» نزد ایرانیان است و بس!
بهترین شیوه تقسیم کار: ما می خوابیم، شما کار کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
همه كيسه ها دارن از پرويز انتقاد ميكنند
من که شخصا راضی بودم هم از پرویز هم از بازیکنا - دیگه توانشون در همین حد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
میگن آخرین باری که کیسه حمومی ها پرسپولیس رو بردن دلار 800 تومن بود
تقدیم به برهانی و کیسه کشا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد خبر: 1317816/4 زمان: 19:50 1395/01/27 بازدید: 7,734
نورمحمدی: کاش این 4 را هادی نشان میداد
رضا نورمحمدی کاپیتان نیمکتنشین پرسپولیس اعلام کرد خوشحال است که قول او و سایر بازیکنان به هادی نوروزی عملی شده است.
به گزارش "ورزش سه" از میکسدزون ورزشگاه آزادی، نورمحمدی گفت: خدا را شکر که بازی را بردیم. ما احتیاج به این پیروزی داشتیم. ثابت کردیم که فقط به فکر قهرمانی هستیم و استقلال و سایر تیمها برای ما فرقی ندارد.
نورمحمدی در مورد خوشحالی آخر بازی گفت: هادی نوروزی دوست داشت که این حرکات را انجام دهیم و عدد 4 را نشان دهیم. او دوست داشت که چهارمین گلش را در دربی بزند و عدد 4 قرمز شود. ای کاش خودش بود و گل چهارمش را میزد.
مدافع پرسپولیس در مورد صعود به صدر جدول گفت: همانطور که گفتیم فقط به قهرمانی فکر میکنیم. با همین انگیزه در 4 بازی آینده برای برد به میدان میرویم.
باز دم بچه ها گرم خیلی باغیرت و با تعصب بازی کردن خیلی حال کردم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
کد خبر: 1317804/4 زمان: 19:36 1395/01/27 بازدید: 26,830
علیپور: نماد 4 استقلال دفن شد!
علی علیپور مهاجم پرسپولیس عقیده دارد نماد 4 استقلال به پایان عمرش رسید.
به گزارش "ورزش سه" از میکسدزون ورزشگاه آزادی، علیپور که با خبرنگاران صحبت میکرد در ابتدای حرفهایش گفت: نماد 4 استقلال دفن شد. ما فقط برای پیروزی آمده بودیم. بازی به بازی جلو میرویم. خدا را شکر که توانستیم این بازی را ببریم و امیدوارم 4 بازی بعدی را هم با اقتدار تمام کنیم.
او درباره اتفاقات پایان نیمه اول گفت: من هیچ درگیریای با طارمی نداشتم. دوستان خیلی خوبی با هم هستیم. در پایان نیمه اول هم آمدم مهدی را آرام کنم.
علیپور درباره شانس قهرمانی پرسپولیس هم گفت: شانس قهرمانی تیم خیلی بالاست، هوادارها هم حمایتمان میکنند. ما تیم همدلی داریم و این 4 گل روی دوندگی و همدلی جمعی به دست آمد.
اصلا از بس با غیرت بازی کردن که فقط ۴ تا خوردن لامصب ماشالله ماشالا به این غیرت و جنگندگی تحسین میکنیم
انشالا همیشه با غیرت بازی کنین
در حال حاضر 447 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 447 مهمان ها)