تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
واسه سنین 13 تا 15 خوبه
مثل اینه که یه ترانه ی خیلی طولانی رو تیکه تیکه کردن شده آلبوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر آنچه باید در مورد فصل 6 سریال GOT بدانید ... قسمت اول
«این متن حاوی اسپویلر یا به عبارتی بیان بخش هایی از داستان فیلم میباشد،لذا درصورتی که لو رفتن داستان،جذابیت فیلم را برای شما کم میکند از خواندن این متن خود داری نمایید.»
بی اختیار رفتم در قبرستان. دم در پاسبان آنجا خودش را در شنل سورمه ای پیچیده بود. خاموشی شگرفی در آنجا فرمانروایی داشت. من آهسته قدم میزدم. به سنگ قبرها، صلیب هایی که بالای آنها گذاشته بودند، گلهای مصنوعی، گلدانها و سبزه ها را که کنار یا روی گورها بود خیره نگاه میکردم. اسم برخی از مُرده ها را میخواندم. افسوس میخوردم، که چرا بجای آنها نیستم. با خودم فکر میکردم: اینها چقدر خوشبخت بوده اند!... به مُرده هایی که تن آنها زیر خاک از هم پاشیده شده بود رشک میبردم. هیچوقت یک احساس حسادتی به این اندازه در من پیدا نشده بود و به نظرم می آمد مرگ یک خوشبختی و یک نعمتی است که به آسانی به کسی نمیدهند
#صادق_هدایت
#زنده_به_گور
والا به خودا...
رسول تو حزب بادی.همیشه.کلا.سعی کن یا اینطرف باشی یا اونطور.یا کافر کافر یا مسلمون مسلمون
همش معتصبانه دفاع میکنی از تراکها حالا میگی کسشر و ریدن ها باید تموم شه.همش به حرفای بقیه گوش میدی که چی میگن بعد میری طرف اونا.
من خودم از بیشتر تراکا خوشم میاد و حال میکنم.خب عامه پسند هستن.با بد و خوبش کار ندارم.ولی اینطو نیستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
از تنهایی گریه مکن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)