⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که جم شدن جلو بیمارستان
اگه واقن چیزی انسانیت میدونن.باید به گرانیا تظاهرات کنن.وجلو وزارتا جم بشن.که بعضی بخاطر فقر تن فروشی و... نکنن.مستدفقروفحشاروببینید.
الان 7درصد برقو گران کردن.یا اون موق که بنزین رو 1000 گران بجا جم شدن جلو وزارت نفت.نصف شب.بشکه بدست تا پمپ بنزینا.بنزین انبار میکردن.انگار ن انگار باسشون ولی باسه اینجا همیشه هستن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
امیر پخ داشتی دیروز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تنهایی گریه مکن...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر هم زنید یاران این بزم بی صفا را
مجلس صفا ندارد بی یار مجلس آرا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
ای نسیم سحری ای نسیم سحری این شبِ روشن چه شب است
مگر امشب مه من شمع دل انجمن است ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
داشتم از علاقه ام میگفتم
حرفم را قطع کرد
گفت من یکی را دوست دارم که مرا دوست ندارد
گفتم من هم ... : )
گفت تا ابد دوستش خواهد داشت
با ترس دستش را گرفتم
گفتم من هم ... : )
دستم را رها کرد
کنارم بود اما سهم من نه
یادم رفته بود که زندگی همین است
من با عشق کسی دیگر
و عشق من با دیگری
این تنها وجه اشتراکمان بود ...
#پیمان_شمس
در حال حاضر 450 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 450 مهمان ها)