نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااای !!!! سوپرایزم کردی دمت گــــــــــــــــــــــــ ـــــرم آلبومشو کی میزاری ؟!
نوشته اصلی توسط R A S O O L سجاد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خبر جدید نیست ؟؟؟ اردیبهشت منتظر باشیم یا احتمالش کمه ؟؟؟ میاد قبل ماه رمضون. کِی اومدنش بستگی به این داره که کِی مجوز بیاد.
R A S O O L
نوشته اصلی توسط Sajjad میاد قبل ماه رمضون. کِی اومدنش بستگی به این داره که کِی مجوز بیاد.
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 اون شکلک خنده رو واسه عمم گذاشتم؟فرق شوخی و جدی رو نمیدونی؟ بعدشم تو هنوز به سن تکلیف نرسیده بودی ما پاتوقمون اینجا بود. این تو و اینم مجمع انقد شعر بزار تا بترکی
نوشته اصلی توسط MrCrow جمال در نظر عشاق همچنان باقیست گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست *** یارب روا مدار که گدا معتبر شود گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود ... من خودم از مخاطبای شعراتم
خشی جون ....
نوشته اصلی توسط Amir آلبوم ها رو داره ریپ میزنه یکم زیاده فعلا 70 تا ریپ زده مگه خودت ریپ نمیزنی ؟ سی دی برات بفرسته .... یا دیگه آپ میکنه برات ؟!
به هر حال نوکرتم حال دادی ...
نوشته اصلی توسط Sajjad میاد قبل ماه رمضون. کِی اومدنش بستگی به این داره که کِی مجوز بیاد. واقعا سجاد؟ یا خدا
نوشته اصلی توسط Amir این یه نفر دیگه هست برنامه ایتونز براش فرستادم ریپ میزنه wav میفرسته این دیگه کاور هم خودش اسکن می کنه کاورایی میزارم اون برام میفرسته آها .....خیلی خوبه ! سرعتشم خیلی باید بالا باشه سخته تو یه روز میدونی 6 تا سیدی اونم هر کدوم 400 ..... سیدی هایی رو که اون نداره ازین میخری آپ میکنه میده ... فک کنم تمام سیدی اشو رفتی ازون قبلیه ....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 325 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 325 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن