نوشته اصلی توسط D.SOL ٥٢٨ ماله تو يه لندكروزم تو تعميرگاه دارم اول هادي رو ببر توش ترتيبشو بده بعدشم بفروشش و با پولش برام خيرات بده نه چشماتو نبند تو نباید بمیری نه نه نه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi من یه بار تو بچگی واکسن زدم یه بارم سال 89 بود واسه خدمت هیچ مریضم نشدم هر روزم جق میزنم اعترافاته يك جقي
نوشته اصلی توسط R A S O O L تو سریال دکتر هاوس مس گفت برای بزرگسالان کشنده است ولکن بابا کشتی مارو با این دکتر هاوس ....
نوشته اصلی توسط R A S O O L تو سریال دکتر هاوس مس گفت برای بزرگسالان کشنده است لعنت به اول و آخر اون کسی که این سریال مذخرف و مقوا رو درست کرد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH الان میلاد خدابیامرز این جا بود سر فخر فروشیات تا سه ماه ولت نمیکرد بي جنبه تو به قسمته فرهنگ خيرات توجه نكردي گير دادي به اون ٢ تا اسم؟
نوشته اصلی توسط Hadi من یه بار تو بچگی واکسن زدم یه بارم سال 89 بود واسه خدمت هیچ مریضم نشدم هر روزم جق میزنم کلید اسرار این قسمت ج-ق
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH معمولا ۹۹ درصد هم عقیم میشن بعدش ، من که میگم اگه طبیعی نمردی ، خودکشی کن همين الانش يه ٤-٥ تا بچه نامحسوس دارم كافين
نوشته اصلی توسط MrCrow نه چشماتو نبند تو نباید بمیری نه نه نه آه چشمانم سنگين شد
نوشته اصلی توسط D.SOL آه چشمانم سنگين شد نه تو نباید اینگونه از بین بروی خاطراتت خوبت را به یاد بیاور
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 657 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 657 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن