[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
احمد توکلی با بیان اینکه یک وزیر به همراه دختران و دامادهای خود ۱۴ کارخانه دارد
امیر رسول 111 میگه یوز منو باز کن اصلاح شدم دیگه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
دقیقا همین طوره
آلبومای جدید را هنوز نشنیدم که بتونم نظر بدم
به جز بهنامم اون دو تای دیگرو کلا کاراشون رو پیگیر نیستم
امان از معین
به حدی آهنگاش ضعیف شده که دانلود هم نمیکنم فقط آنلاین گوش میدم درصورتی که بپسندم دان میکنم که شوربختانه بعد از کار دوصدایی با سیاوش دیگه آهنگی از معین رو هاردم اضافه نشده
الان که رفتم گوش دادم در مقایسه با دو تا تک آهنگ آخرش این انصافا خیلی بهتر بود اما در حد خواننده ای مثل معین .....
تنظیم به نظر من معمولیه هرچی باشه جلف نیست اقلا
مال احسان خزعبل عجیبی بود
برا حمید اصغری هم تنظیماش بدک نبوده مثل خانوم بهار
خفن ترینش را اسم بده ببینیم چه گلی به سر تنظیم زده
شهرام ناظری - ارغوان ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)