[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط peyman.2012 : 05-02-2016 در ساعت 09:48 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر مجتمع خیریه بهشت امام رضا :
نباید این ها را بگویم چون کی روش بدون شک از من ناراحت خواهد شد. او 3 سال است تاکید فراوان دارد کسی این موضوع را نفهمد اما الان چون روی او فشار هست دلم خواست یک موضوع را به مردم ایران بگویم: ما برای تکمیل پروژه ساختمان مجتمع که مسوولیت نگه داری شبانه روزی 146 یتیم و معلول کودک را دارد به پول احتیاج داشتیم. 360 میلیون تومان آن را کیروش و چند نفر از تیم ملی متقبل شدند . در سال 93 هم پیش از اینکه تیم ملی به استرالیا برود، کیروش به همراه دو سه بازیکن تیم ملی به مجتمع آمد و همان جا مبلغ 40 میلیون تومان برای تجهیز 4 مرکز ما به کامپیوترهای مخصوص معلولان کمک کرد او باورهای مذهبی شدید دارد و به من گفت انرژی بچههای یتیم در همه جای دنیا یکی است و من به دل شکسته آنها اعتقاد دارم 146 پسر یتیم و معلول اینجا عاشقانه او را دوست دارند و محبتهایت را فراموش نمی کنند
من نمیدونم آخه این رضا رحمتی کجاش خواننده ست برداشتن بنرو زدن رو سایت
ویرایش توسط Hadi : 05-02-2016 در ساعت 11:02 PM
ای خدا این همه خواننده درپیت از کجا اومد یهو ؟
هر کی از خونه قهر کنه میره یه تک آهنگ میده بیرون ! اینوری ما هم یه تک آهنگ بدیم بیرون !
بیشترشم واسه دختربازیه ! از همین سعید دیوث بگیر برو تا همه .... من نمیدونم اینا از کجا این همه اعتماد به نفس آوردن !
در حال حاضر 426 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 426 مهمان ها)