ببین هنوز سرم گرم کار شاعری است
گواه شاعری ام دست های جوهری است...
!?Who Cares؟!
برای گفتن تو شعر تازه آوردم
کفن بدوز عزیزم جنازه آوردم...
!?Who Cares؟!
دوستان دکلمه باز حتما دکلمه ی جدید "احسان افشاری" رو بگوشین... با اینکه نسبت به بعضی از کارای قبلیش از نظر شخصی عالی نیست ولی باز هم شنیدنش خالی از لطف نیست... قشنگه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: با تچکر از امیر که زد
!?Who Cares؟!
جالبه این نظرم تو موزیک ما رو تایید کردن :
نمیدونم شما چرا امار بازدید و دانلود اهنگاتون اینقدر عجیب و غریبه
با هر کی حال کنید در عرض 5 دقیقه امار بازدید اهنگاشو 500 هزار تا میبرید بالا
مطالب چاوشی همیشه جز پربازدیدترین و پر کامنت ترین مطالب سایت موزیک ماست و فکر کنم میانگین بگیریم چاوشی با اختلاف محبوب ترین از این نظر هست . بازدید اهنگاش تو رادیو جوان و بیا تو و سایر سایت های مطرح موسیقی از همه بیشتره ولی تو موزیک ما میبینیم که اینطور نیست . هر چند هم ما و هم خودتون میدونید که این امار بازدید واقعی نیست و دستکاری شده توسط خودتونه ولی نمیدونم چرا دستکاری میکنید هم این امار به شکل عجیب دستکاری میکنید .
برای مثال میبینیم اهنگ دیوونه چاوشی که تو اکثر سایت ها با اختلاف پربازدیدترین اهنگ یه ماه اخیر بوده تو سایت شما دهمه! اونم پایین تر از این اهنگا و خواننده ها :
چای آخر
[ علی مهراد
تو فکرت هستم
[ رضا آبزین
[ پوریا حیدری
!!!! خوب خیلی خنده داره . اهنگ خواجه امیری پریروز اومد و تو خیلی سایت ها بازدید خوبی هم نداشت و مطلبی که خودتون از اهنگش جدا کار کردید هم حتی تو پربازدیدترین مطالب ماه هم نیومده ولی خودم دیدم یهو بعد 5 دقیقه 300 هزار دانلود زدید واسش که کاملا خنده دار بود و مشخصه کار خودتون بوده
خلاصه خواستم بگم که اگرم دستکاری میکنید واقع بینانه دستکاری کنید و اهنگای چاوشی باید بالاترین امار زده شه واسش
========================================
میدونستم تایید نمیشه گذاشتم فقط خودشون ببینن ولی تایید کردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوفونو ادم میبینه عشق میکنه
به هر حال باوری هست که میگوید «هر کی مد خودش رو داره». مد شما چیست؟ من هیچ وقت به این قضیه حتی فکر هم نکردم. اولین بار هم هست با چنین سوالی روبهرو میشوم اما راستش من وقتی میخواهم از خانه بیرون بیایم اولین چیزهایی را که دم دستم باشد، میپوشم و میآیم بیرون. کلاً فکر میکنم در این قضیه خیلی ضعف دارم [میخندد] از بچگی همینطور بودم. این چیزها معذبم میکند. ترجیح میدهم راحت باشم. راحتی خیلی خوب است. من عاشق مولانا و شمس هستم. حکایت جالبی در مقالات شمس هست با این مضمون که یک نفر از یک نفر دیگر میپرسد چرا حالت خوب نیست؟ مگر بیلباس موندی یا...؟ و فرد مقابل جواب میدهد که: کاش همین یک لباس را هم از من میگرفتند و خلاص! داستان ما هم اینطوری است.
محسن چاوشی در گفتوگوی اختصاصی با مدآنلاین از یک تغییر استایل میگوید: نمیتوانستم بیشتر از این تنهایشان بگذارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 423 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 423 مهمان ها)