اقا چرا به بقیه فحش میدین. بهروز صفاریان رابطه داره درست. ولی شخصی مثل کاوه یغمایی مشکل مجوزم نداشته باشه، هر دو سال نمیتونه یا نمیخواد البوم بده. به گشادی یا ایدئولوژی خودش مربوطه. ربطی به کس دیگه نداره
اقا چرا به بقیه فحش میدین. بهروز صفاریان رابطه داره درست. ولی شخصی مثل کاوه یغمایی مشکل مجوزم نداشته باشه، هر دو سال نمیتونه یا نمیخواد البوم بده. به گشادی یا ایدئولوژی خودش مربوطه. ربطی به کس دیگه نداره
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
شورشو در آوردی میلاد مگه علیزاده چشه ؟
کم شیر شیر راه بنداز اینجا اه ...
behzadbolour
شهرام كاشاني رو نزديك به بيست و سه سالي هست كه ميشناسم، و در پانزده سال گذشته بارها از نزديك ديدمش و شايد تنها تهيه كننده اي بودم كه جرات كرد اخيرا باهاش برنامه بسازه، و شهرام هم سنگ تموم گذاشت و با من راه امد و برنامه اجرا كرد.
شهرام مدتهاست مشكل زياده روي در نوشيدن الكل داره، مثل بعضي ديگر از هنرمندان كه شما از اين قسمت زندگيشون بي خبرين.
موفع اجراي برنامه هم غير قابل كنترل و اشفاه بود ولي كار ضبط و پخش شد.
الان مدتيه كه به استانبول رفته ، اونجا خوشبختترين دورانش و ميگذرونه ، توجه دائمي اي كه از طرف ايراني هاي مسافر ميبينه چيزيه كه سالها بدنبالش بوده. افراد زيادي دور شهرام هستن ، از رهگذران گرفته تا خانواده و دوست. اينكه با زندگيش چطوري خوشِ به ما مربوط نيس. مشكل الكل داره و اين حالت خواب و گوشه نشيني ناشي از اون بوده ،شهرام كارتون خواب نشده و معتاد به شيشه نيست. دارم سعي ميكنم با تلفن پيداش كنم. ورم پاش بخاطر درگيري با مغازه دارها ميتونه باشه و يا مشكل كبدي كه داشته. الان حميد كه يك تورليدر بسيار انسانِ مواظبش هست، دروود بهش . همه آرام باشن.
امین رستمی چرا آلبوم نمیده![]()
اوزیل کی گل زده که الان بزنه چرا گل شد چرا
در حال حاضر 135 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 135 مهمان ها)