Rec] 2 2009]
Rec] 2 2009]
!?Who Cares؟!
ای که مثل من هنوز عاشق و دل باخته ای
ای که با درد جدایی مثل من ساخته ای
من تو این شهر غریب فقط به تو فکر می کنم
روز و شب بعد خدا اسم تو رو ذکر می کنم
یادته غروب اون ساحل زیبای شمال
یادی که دور نشده از نظرم این همه سال
دل عاشقم بزار فدای این عشق بشه
بزار این غصه برای عاشقا سرمشق بشه
دل عاشقم بزار فدای این عشق بشه
بزار این غصه برای عاشقا سرمشق بشه
بزار بشه دلم بزار بشه یه دیوونه یه بیقرار بشه
ویرایش توسط Hadi : 07-03-2016 در ساعت 09:18 AM
نسخه اصلیش 4 تاس که واسه اسپانیاس...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا هم آمریکا ازش بازسازی کرده...
!?Who Cares؟!
به جان خودم قبلا بود همین که تو گفتی رفتم زدم دیدم آیدیشو عوض کرده دخترک ..... پیداش نکردم
کم پیدا میشه دختر انقد عکس بزاره حیف شد کاش سیو میکردم
موبوگرام داری؟نداری دان کن.یه قسمت داره آیدی یاب اسم و برحسب احتیاط که پیر میر نباشه سال تولدم بزن بلکه فرجی شد و یکی دیگه پیدا شد
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
دلواپسی واسم همه کسی
با هر کی باشی واسه قلب من مقدسی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بی استرس به زندگیت برس
اگه دلت هوامو کرد نامه بفرست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)