الاسکا بود دید براش لاو نترکوندی پشیمون شد
نوشته اصلی توسط Malware عاقو قبل اینکه برم دشوری یه بنده خدایی نوشته بود "می 2"... چرا نیست الان؟! محل نذاشتین خب خودخواه های پست اجقال
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الاسکا بود دید براش لاو نترکوندی پشیمون شد تو هم همینطور کثافط لاو ترکوندن بلد بودین که 4ver alone نبودین
نوشته اصلی توسط Malware کم بزنه همیشه بزنه خوبه بیش از حد بزنه میترسم به سرنوشت یه بنده خدای دیگری دچار شه زیاد بزنه کور میشه ولی نترس.. خودش میدونه چقدر بزنه
نوشته اصلی توسط Allaxa تو هم همینطور کثافط لاو ترکوندن بلد بودین که 4ver alone نبودین اتفاقا خواستم برات لاو بترکونم دیدم عکس دختر گذاشتی پروفایلت، گفتم با زبون روزه درست نیست
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الاسکا بود دید براش لاو نترکوندی پشیمون شد نوشته اصلی توسط Allaxa محل نذاشتین خب خودخواه های پست اجقال باو دشوری بودم بیا الان اَ اینا بزارم واست: آن دوست که من دارم، وان یار که من دانم شیرین دهنی دارد، دور از لب و دندانم...
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware باو دشوری بودم بیا الان اَ اینا بزارم واست: آن دوست که من دارم، وان یار که من دانم شیرین دهنی دارد، دور از لب و دندانم...
نوشته اصلی توسط Allaxa تو هم همینطور کثافط لاو ترکوندن بلد بودین که 4ver alone نبودین آمد از روبرو ولی نشناخت صورتی را که دوستش میداشت چهره چرخاند و تف زمین انداخت...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اتفاقا خواستم برات لاو بترکونم دیدم عکس دختر گذاشتی پروفایلت، گفتم با زبون روزه درست نیست بیا در آغوش اسلام
نوشته اصلی توسط MaMaTiR زیاد بزنه کور میشه ولی نترس.. خودش میدونه چقدر بزنه ها والا بعد از انتخاب کچل به دونسته هاش یخورده شک پیدا کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 335 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 335 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن