نوشته اصلی توسط R A S O O L من تازه بیدار شدم خوش بحالت عادت کردم به سحری گشنم بود نون پنیر خرما خوردم
نوشته اصلی توسط Allaxa خوش بحالت عادت کردم به سحری گشنم بود نون پنیر خرما خوردم سرشبی یه قرص خواب خودم بعد دندونم درد میکرد دوتا قرص مسکن خوردم دیگه عین جنازه افتادم تا الان
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L سرشبی یه قرص خواب خودم بعد دندونم درد میکرد دوتا قرص مسکن خوردم دیگه عین جنازه افتادم تا الان ایشالا از فرداشب منم دندونت چشه؟
نوشته اصلی توسط Allaxa ایشالا از فرداشب منم دندونت چشه؟ یه چند وقتیه درد می کنه کیونم گشاده نرفتم بکشم هنوز
نوشته اصلی توسط R A S O O L یه چند وقتیه درد می کنه کیونم گشاده نرفتم بکشم هنوز کشیدنه مطمئنی؟ با عصب کشی حل نمیشه؟
نوشته اصلی توسط Allaxa کشیدنه مطمئنی؟ با عصب کشی حل نمیشه؟ دندون عقل شدیدا هم پوسیده باید بکشم
نوشته اصلی توسط R A S O O L دندون عقل شدیدا هم پوسیده باید بکشم امسال دو تا کشیدم پیش متخصص دونه ای 500 هزار تومن
ولی دمش گرم برام 3 روز استعلاجی مینوشت نرم خدمت
نوشته اصلی توسط Allaxa امسال دو تا کشیدم پیش متخصص دونه ای 500 هزار تومن یا خدااااااااا دندونم دیگه فکر نکنم درد بگیره
نوشته اصلی توسط R A S O O L یا خدااااااااا دندونم دیگه فکر نکنم درد بگیره جفتش دندون عقل جفتش پوسیده جفتشم راه به سینوس داشتن دکتر معمولیا تخم نمیکردن بکشن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 475 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 475 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن