نوشته اصلی توسط MrCrow اون قدیم حاجی ها که میخواستن از حج واجب بیان ایران تلویزیون اندک اندک رو ، رو یه سری عکس میکس میکرد و پخش میکرد خوراکشون رو کلیپایی بود که مربوط به شهیداست
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خوراکشون رو کلیپایی بود که مربوط به شهیداست این سری ایران جوان رو ، رو عکسای مردم پای صندوق رای انتخابات مجلس میکس کرده بودن و حتی اخبار هم نشون میداد و پخش میکرد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
ولی هیچی کنسرت گروه سرود که اشانتیون رو پلایرهای آیوا میدادن نمیشد آخر نوستالژی واسه من به حساب میاد
نوشته اصلی توسط MrCrow ولی هیچی کنسرت گروه سرود که اشانتیون رو پلایرهای آیوا میدادن نمیشد آخر نوستالژی واسه من به حساب میاد با خفه کردن صداشون میتونستی روش بخونی
نوشته اصلی توسط MrCrow این سری ایران جوان رو ، رو عکسای مردم پای صندوق رای انتخابات مجلس میکس کرده بودن و حتی اخبار هم نشون میداد و پخش میکرد ایران جوان رو بگیرم؟ خوبه البومش؟ تو لیستمه ولی هنوز دانلود نکردم
نوشته اصلی توسط MrCrow لعنت به تنی که در کنار تنش است ... من از این حال بی کسی سیرم روشنم کن چگونه میمیرم...
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط MaMaTiR با خفه کردن صداشون میتونستی روش بخونی karaoke داشت انقلابی بود تو صنعت لوازم صوتی و تصویری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ایران جوان رو بگیرم؟ خوبه البومش؟ تو لیستمه ولی هنوز دانلود نکردم فکر نکنم خوشت بیاد سرودهای ملی میهنی خونده توش
نوشته اصلی توسط Malware من از این حال بی کسی سیرم روشنم کن چگونه میمیرم... خودکشی مرگ قشنگی که به آن دل بستم دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم ...
نوشته اصلی توسط MrCrow فکر نکنم خوشت بیاد سرودهای ملی میهنی خونده توش خوب هیچی شد پس اون درفش کاویانی بود چی بود شعرای شاهنامه رو خوند.. اون چی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 611 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 611 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن