نوشته اصلی توسط MrCrow بیا در آغوش شیطان آغوشش دیگه جا نداره
نوشته اصلی توسط HADIS میخوای اینجام ممنوع الورود کنی ن دیگه من حرفو میزنم راحت باش
نوشته اصلی توسط HADIS آغوشش دیگه جا نداره به اندازه ی تمام مردم دنیا آغوش شیطان جا داره
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi ن دیگه من حرفو میزنم راحت باش ناراحت نیستم
نوشته اصلی توسط Hadi باشه میدم تلگرام بعدا هر وقت خواستی ببری ویندوز نصب کنن برات بم بگو تو تلگرام فقط این آواتارتم عوض کن نه خوبه دختر ترشیده گذاشتی فکر میکنی مال خودت خیلی خوشگله خوشگل ندیدی یکی میزارم دهنت باز بمونه دو دقیقه
نوشته اصلی توسط HADIS آغوشش دیگه جا نداره امروز تو ماشین رفیقم دیدم یه عالمه کتاب کنکور داره میخواست بره بفروشه یه شیمی 3 مبتکران داشت نو نو حتی یه خط روش نیوفتاده بود ! برداشتم برای خودم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow به اندازه ی تمام مردم دنیا آغوش شیطان جا داره ن تو ک رفتی تو آغوشش دیگه آغوشش پر شد
ممر از برنامه عقب افتادی
نوشته اصلی توسط HADIS میخوای اینجام ممنوع الورود کنی نوشته اصلی توسط HADIS آخه من کجا برم نوشته اصلی توسط HADIS ناراحت نیستم غلط کردم
نوشته اصلی توسط R A S O O L امروز تو ماشین رفیقم دیدم یه عالمه کتاب کنکور داره میخواست بره بفروشه یه شیمی 3 مبتکران داشت نو نو حتی یه خط روش نیوفتاده بود ! برداشتم برای خودم مبتکران خوبه دست ب کار شدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 192 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن