رفتم شاتل دخیل بستم یکی اومد کنار من نشست اومد بم گفت مشترک اینجا هستی ؟ گفتم نه یه ساله دارم زنگ میزنم پورت خالی نمیدن
بعد برگشت عمدا به دختره گفت منم سرویس میخوام مشترک مرکز امام هستم مث این آقا ! دختره هم گفت جناب به ایشونم گفتم پورت خالی نیست به هیچ وجه
یهو طرف پا شد اومد گفت مخابرات امام ما چک کردیم پورت داره شما به چه حقی داری این حرفو میزنی .... دست کرد تو جیب کارتشو در آورد گفت من بازرس م
آقا تا اینو گفت رنگ مدیر عامله مث گچ سفید شد اومد با من دست داد با کلی احترام ..... بازرس گفت کل پرونده هاتونو بریزید روی میز ... کار اینم باید هر چه سریع تر راه بیوفته کارشو باید راه بندازین به هر طوری که هست
دمش گرم واقعا خیلی حال کردم باهاش .... 50 تومن دادم یه جشنواره 20 گیگ گرفتم دیگه گفتن اول باید خطت جمع آوری بشه از مخابرات بعد یه هفته وصل میشه
بعد بازرسه گفت هر وقت هر جا مشکلی که داشتی هر شرکتی دیدی دارن مسخره بازی درمیارن اذیت میکنن ... یا از حجمت داره کم میشه الکی کافیه که با شماره 195 زنگ بزنی
متاسفم برات ای دل ساده
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
نه پورت خالی به اون صورت ندارن تو مرکز ما چون شلوغه تو شهر ... ولی میتونن وصل کنن برات اگه بخوان به شرکت هم میتونن سرویس بدن ...
دختره پرونده هارو آماد کرد گذاشت روی میز میگفت ما مدیر عامل آقای ذبیحی گفته بگین پورت نداریم ما هم همین کارو انجام میدیم ... بازرسه هم گفت با مدیر عامل فروش جلسه دارم باید توضیح بده وگرنه همه رو توبیخ میکنم
ولی قبلش باید کار اینو راه بندازین به سرعت هر چه تمام تر بنده خدا یه ساله داره زنگ میزنه 2 ساعتم اینجا وایساده ...
یعنی همه ریدن عشق کردم براش دستمو گذاشتم رو شانه هاش گفتم خیلی کارت درسته خیلی مردی !
ولی زنه برگشت بم گفت تو شب بیشتر از 500 مگ تا 1 گیگ دانلود کنی ادامه پیدا کنه شب سوم میری تو لیست پر مصرف کننده ها و سرعتت محدود میشه منم تو دلم گفتم گوه نخور !
در حال حاضر 712 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 711 مهمان ها)