عرض ادب و احترام....من تا به امروز چندین بار توسط ادمین های سایت موزیک باران حذف شدم و واقعا دلیلش را نمی دانم....اگر واقعا در یک تایپیک نمی توانید آزادی اندیشه و بیان را تحمل کنید و یک فضای کاملا
مونولوگ وار رو به وجود آوردید؟،پس حداقل اینقدر شعار آزادی آزادی سر ندهید...بنده متاسفم برای اون دوستی که برای دکتر روحانی تایپیک می زند و مطالب جانب دارانه برایش شیر می کند،اما طاقت یک خط نوشته در
قالب نقد از ایشان را ندارد....البته همین جاهاست که انسان واقعا می تواند فضایی که در آن تنفس می کند را کاملا درک کند...به هر حال آقای امیر و آقای الیاس:در دنیایی که با فشار دادن چند شاسی می توان انقلاب
کرد،خفه کردن اندیشه در نطفه دیگر محلی برای اعراب ندارد..من فکر کنم حدودا چهار پنج سالی هست که با موزیک باران آشنا شدم و همیشه سعی کردم به دور از حاشیه مطالب خودم رو در خدمت خطوط تفکرم ارائه
کنم...اما این نوع برخود گاز انبری رو واقعا درک نمی کنم؟؟؟آخه با این اقدام می خواهید کدام قله را فتح کنید؟ نام قله ی مد نظر رو بگویید،شاید در توانم باشد و بتوانم در فتح آن بهتان کمک کنم...من باز هم اکانت
جدید زدم و از دوباره شروع می کنم،فقط به این امید که تا دقایق دیگر از دوباره پاک نشوم....
ویرایش توسط mohamad reza sa : 05-08-2017 در ساعت 03:38 PM
اقا من حرفمو پس میگیرم من هیچ غلطی نمیکنم مرشد خیلی اعصابش خورده
خو راس میگه دیگه الان چیه این علم الهدی ریده تو شهر مشهد شهر شده غم خونه
یه تئاتر نوید محمد زاده میخواستیم بریم تو تک سالن کوچیک تئاتر پارک ملت مشهد نذاشت
ننگ بر این علم الهدی و خاندانش رسما داره بر ما مشهدی ها حکومت میکنه
امیر فقط در این حد بهت بگم هر منطقه از مشهد بری یه زمین چند هکتاری میبینی که دورش دیوار کشیدن بعد سرتا سر دیوار نوشته این ملک متعلق به آستان قدس میباشد
بعد نصف شبا که از خونه بزنی بیرون مردمی رو میبینی که یه کیسه رو دوششونه سرشونم تو اشغالی ها تا پلاستیک و ... جمع کنن برن کیلویی سه چهار تومن بفروشن
یه همچین شهر تخمی داریم ما
دم حرم به جان جفتیمون دخترایی هستن با پوشیه و نقاب و ... میرن داخل مغازه ها بعد پوشیه رو میکشن بالا میگن اقا مثلا ساعتی انقدر میگیرم میام باهات میخوابم یعنی دقیقا تو بازار رضا و دم حرم از این دخترا زیادن پوشیه و چادر و نقاب میزنن که کسی نشناسدشون ابروشون بره خیلی ها هم که تن به خوابیدن با عرب ها رو میدن
بنای مباحثه رو ندارم.....اما بزرگوار بنده کی از آقای رئیسی حمایت کردم...آپلود کردن کلیپی که در آن کاندید ریاست جمهوری اموال خودش را رونمایی می کند،اسمش تبلیغ شد؟؟؟؟چرا اینقدر راحت بنای تهمت را بر حقیر روا
میدارید...گرچه چهارچوب استدلالتان کاملا فشل و ناقص است،اما همانطور که گفتم بنای مباحثه آن هم در ظرف مصداق را حداقل با شما ندارم...
علم الهدی : با برگزاری کنسرت در تمام کشور مخالفم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 410 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 409 مهمان ها)