متاسفم واسه خودم ، همینجوری ...![]()
متاسفم واسه خودم ، همینجوری ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
خودم اینجا ، دلم اونجا ، همه ی دار و ندارم اونجا (پیش نیکول ...) ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
ای گل در باغ ما پس تو کجایی؟ کجا؟![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از پایگاه اینترنتی تلگراف؛ به نظر میرسد اظهارات تکراری دونالد ترامپ، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آمریکا، در نشست به اصطلاح "اسلامی- آمریکایی" ریاض چندان هم توجه حاضران را جلب نکرد.
چرت زدن "ویلبور راس"، وزیر بازرگانی ترامپ، که در سفر به ریاض وی را همراهی میکرد، به سوژه رسانهها و شبکههای اجتماعی تبدیل شد. وزیر ۸۰ ساله ترامپ در این نشست، چرت عصرانه را به گوش دادن به سخنان پوچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ترجیح داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برخی کاربران شبکههای اجتماعی معتقدند حرکات موزون ویلبور راس در مراسم "رقص شمشیر" سعودیها، علت خستگی و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عمیق این پیرمرد بوده است.
"آداما بارو"، رئیس جمهور گامبیا، از دیگر چهره هایی بود که در این نشست خواب را ترجیح داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
یعنی درد![]()
ویرایش توسط Gsshop : 05-22-2017 در ساعت 10:08 PM
من درد مشترکم منو فریاد کن![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
الله الله الله جمیل
و اینک فینال
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)