⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال یکی به من بگه چرا تیمای ایرانی اینقد وابسته به هافبک دفاعی هستن ؟ ینی یکی نباشه جلو دفاع رو جمع کنه کار تمومه !
چی میشه گفت ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باز ممر میگه بازیهای استقلالو دنبال نمیکنم
من کی گفتم دنبال نمی کنم
امسال تمام بازیارو دیدم و میبینم
حالا یه بارم اینطوری میشه دیگه چه میشه کرد اتفاقه شما هم چند سال پیش 5تا خوردین
اونوقت ها تیلفیزیون خیلی از غلوش پخش میکرد ..
در حال حاضر 432 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 432 مهمان ها)