ولی بدانید و آگاه باشید که من تسلیم این صحنه سازی ها نخواهم شد ...
ولی بدانید و آگاه باشید که من تسلیم این صحنه سازی ها نخواهم شد ...
ویرایش توسط Milik : 06-20-2017 در ساعت 01:32 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شین دارم درس میخونم حواسم پرت میشه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا
او گفت:" دنی آلوس یک عوضی است، کسی که 3 یا 4 بار توپ را لمس میکند و 8 یا 9 بار خطا میکند. او همیشه در منطقهای از زمین حضور دارد که فوتبال در آنجا بازی نمیشود
مگه میشه مگه داریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی
حالا دور از شوخی، این نامردا اومدن 30 درصد مشارکت گذاشتن برای Refer ها، دیگه سایتا واسه دانلود نمیذارن، همه Refer میدن (تمام سایتا ref)
حله دیدم، دمت گرم حاجی .... گذاشتم بره رو سرور خودم
درس؟ من امروز با آفتابه برگشتم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
Lorde-Melodrama
سبک الترناتیو.خوانندشو نمیشناختم کاریم ازش گوش نداده بودم ولی تو استور دیدم کاورشو خوش اومد و همون کیفیت ایتیونز گرفتم
به حدی فضاسازیای درجه یکی داره و کیفیت کار بالاست که ادم میخواد بشاشه به هرچی تنظیمه ایرانیه
اینو بنده بهترین ترک البوم میدونم البته بیس ریتم دار نداره اتفاقا
هر چی موکلم بگه درسته ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 481 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 481 مهمان ها)