به به صفا کنید چه منیجمنتی و مدیریتی دارم میکنم مشکلات رو.این داریوش که فقط میاد یه طومار تهدید مینویسه میره.باید راهکار پیشنهاد داد با تهدید که درست نمیشه
موزیک ویدیو این بود زندگی حتما یه کار فوق العادس اصن خوراک ویدیو گیتار روحنوازم که اضافه شده بهش
50 هزار دلار ؟! چه خبره
الان موزیک ویدئوهایی که ساخته میشه همش شده جلوه های ویژه و قر و قمپز ... هیچ ربطی هم به آهنگ نداره فقط زرق و برق داره و ایده های مزخرف ...
بهترین موزیک ویدئویی که تا الان دیدم : سبب شادمهر ! همه چیز جفت و جوره : ایده کارگردان با آهنگ ، کلوزآپ های بی نظیر ، تکنیک فیلم برداری ، نورپردازی و ... شاهکار بی نظیر و تکرار نشدنی سیروس کردونی کم خرج و بی قر و قمپز و قیف و قپی
دوست دارم یه تحلیل واسش بنویسم
میگم نا محرم خدای ناکرده نبینه اینه ها باریکلا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتم
تحلیل موزیک ویدئو سبب از شادمهر به کارکردانی سیروس کردونی و به قلم خودم
از هر نظر فوق العاده : هماهنگي ايده کارگردان ، تکنيک کلوزآپ ، نورپردازي ، اديت ، و ...
تا ثانيه 27 :
به نظرم نورپردازي و کلوزآپ هاي سيروس بي نظير و تکرار نشدنيه ... هر چی بگی درموردش کمه .. شروع موزیک ویدئو رو ببینین اون شمع ها همین کافیه دیگه چیزی نباید گفت
حتي بازي شادمهر و حالت چشم شادمهر فوق العادس ...
تا ثانيه 44 :
اينجاست که هنر اديت سيروس مشخص ميشه ... مخاطبو میکشه به سمت خودش با ايده ي هماهنگ با ویدئو .. به جاي اينکه بياد از اول پلان به پلان بره جلو ، سريع رد ميشه در حالي که مخاطب خط اصلي داستان دستش اومده
تا 1:22 :
حالا ميرسيم به کلوزآپ هاي فوق العاده و بي نظير که تا حالا در موزيک ويدئو هاي ايراني ديده نشده ! نورپردازي فوق العاده و البته بازي شادمهر که فوق العادس ... ادیت هم که شاهکاره ... اینجاست که نفت میریزه آتیش میزنه میره جلو
ثانيه 52 ميره سراغ ساعت شني که نقطه عطف اين موزيک ويدئو هستش و بعدش دختره ... هر چی در مورد این ساعت شنی بگم کمه فوق العادس تا الان دیده نشده هیج جا همچین ایده خلاقانه ای
تحرير مرداب شادمهر هم که عالیه
تا 1:37 :
قبل شروع بخش دوم آهنگ میره سذاغ سری دوم و اينجاست که تقريباً ايده مشخص ميشه
عقرب و ساعت شني ... ایده ی عقرب روی قرص مثه ساعت شنی بی نظیره
و نور آبي که فوق العادس ... تا الان نديدم تو موزيک ويدئو هاي ايراني همچين نورپردازي ...
تا 2:19 :
اينجا هم کلوزآپ و مديوم هاي عالي شادمهر ... به چشم هاي شادمهر نگاه کنين
از 2:17 تا 2:24 :
حالا ميرسيم به نقطه جوش موزيک ويدئو و کار تکرار نشدني سيروس : لرزش دوربين !!! همين !
فقط ببينين چجوري کار کرده فوق العاده فوق العاده در تاريخ موزيک ويدئو هاي ايراني که مو به تن آدم سيخ ميکنه
2:20 يه لحظه ساعت شني رو که داره تموم ميشه و کلوزآپ و لرزش دوربين ... مو به تن آدم سیخ میشه
2:24 تا آخر :
و باز هم هنر کارگرداني و فکر استثنايي سيروس : روز و شب !!! تاريکي و روشنايي ...تازه در آخر موزيک ويدو يه فلاش بک ميزنه به گذشته ... رسیدن از روشنایی و زندگی خوب تا خیانت و تاریکی ...
2: 53 :
ساعت شني و پايان غم انگيز : واسه اينـــــــــــــه که سبب منــــمممممممممممم
و پايان موزيک ويدئو که ساعت شني خالي رو نشون ميده و پایان زندگی
بدون هيچ تعصبي اين موزيک ويدئو اين موزيک ويدئو فوقالعاده و تکرار نشدنيه ... اونم بدون هزينه آنچناني و خرجاي الکي
در حال حاضر 438 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 438 مهمان ها)