رامبدو پیدا کنین
چهار ماه دیگه فصل پنجم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبین امروز دارم به خاطرت
دردمو توی خودم می ریزم
تو فقط اشاره کن ببین چطور
همه دنیارو به هم می ریزم....
وقت نکرده بودم البوم لانا رو گوش بدم الان دارم گوش میدم 2-3 تا ترک فوق قوی داره مخصوصا ترک اخر.هنوز البومو کامل گوش ندادم ولی البوم قبلیش خیلی اشغال بود این البومو داد اونو جمع کنه
مثل شادمهر اونم به این زودی داره البوم میده که اون ریدمان البوم قبلیشو جمع کنه
ترک موستانگ سفید لانا پتانسیل یه هاوس رمیکس خفنو داره
عاشقم میشی دوباره
عاشق اونی که نیست ...
قسمت 2 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 570 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 570 مهمان ها)