به عکس دقت نکرده بودم که تو استدیو خندوونه بود .. :l
به عکس دقت نکرده بودم که تو استدیو خندوونه بود .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با تو زیر بارونا ، خیسم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
باگ عن ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک لیست البوم جدید چاوشی
کیش
قشم
چابهار
هنگام
خارک
سیری
ابوضبی
دبی
قطر
عمان
امارات
صبح ساعت ٦ رفتم بيرون الان برگشتم تو اين ١٣-١٤ ساعت فقط يه دونه ازين نوشيدني گازدارا كه اسمش بمبه خوردم معدم داره ميتركه الان با اين حال زارم تازه بايد بشينم پا منقل جوجه درست كنم خدايا بكش راحتم كن
قربانت حالا وقتي خواستم بشينم پاش ميام سروقتت ميپرسم چه مدل ميخواي
نه bomba يه چس بود سرجمع يه قلپ بود ٨ تومن
هميشه ايسي مانكي ميخورم نداشت ازينا گرفتم
در حال حاضر 370 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 369 مهمان ها)