منم دارم کچل میشم برم سراغ کلاه گیس![]()
منم دارم کچل میشم برم سراغ کلاه گیس![]()
خب معلومه تو جیب کی میره![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر تعداد کاربران اينترنت را بر اساس آمار رسمي 42.5 ميليون نفر در نظر بگيريم و بپذيريم که از اين تعداد باز هم طبق امار هاي پليس فتا 30 درصد از وي پي ان استفاده مي کنند در يک محاسبه ساده در خواهيم يافت که 12.75 ميليون نفر از وي پي ان در کشور استفاده مي کنند که باز هم اگر نيمي از اين تعداد براي دور زدن فيلترينگ وي پي ان خريداري کنند با حساب نرخي که از سايت هاي فروش براي يک ماه به دست مي آيد و4500 تومان است پس رقمي معادل 30 ميليارد تومان در ماه هزينه خريد وي پي ان در کل کشور مي شود
آیندمو بی تو
ندیده میفروشم ...
#فردا ساعت 19
#mehdiyarrahi
چه تیمهایی جایگزین استقلال و پرسپولیس در آسیا میشوند؟!/ فدراسیون و سازمان لیگ هم نمیتوانند کمکی کنند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیسه ها گه ول معطلن..ولی ما اگه این اسکولا بزارن قهرمان آسیا میشیم...
فقط علی دایی در این زمینه مشکلی ندارهپنالتی پنالتی آقای داول
فلفل بریزرسیدیم به دهه 80
خدا به دادمون برسه دهه نودی ها میخواد چی بشنباید آماده کنم خودمو
قیافه من اونموقع که پسرم بگه بابا خاطرخواه شدم جالبه
![]()
در حال حاضر 87 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 87 مهمان ها)