پیج ان بی ای اینهمه کلیپ گذاشته از تیم رویایی 1 المپیک بارسلون ... تقریباً همه هستن ولی خبری از جان استکتون نیست فراری از دوربین
پیج ان بی ای اینهمه کلیپ گذاشته از تیم رویایی 1 المپیک بارسلون ... تقریباً همه هستن ولی خبری از جان استکتون نیست فراری از دوربین
فوتو شاپ در جنگ جهانی اول
خوشمان آمد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرچی بگم تو نظر خودتو داری ولی جا دیگه بپرس کارفرما زمانیکه پولش کم باشه میرن براش با وردپرس سایتو کار میکنن که سریع انجام بشه ..
وردپرس امنیت نداره سرعتش کمتره تو بازدید بالا نمیتونه پاسخگو باشه احتمال مواجه شدن با طراحان سایت مبتدی توش زیاده و نتیجه ش کیفیت سایت میاد پایین ..
مهمترین بخشش اصلا برای کارهای تجاری و پروژه های بزرگ مناسب نیست ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زمانی میرم سمت وردپرس که وقتم کمه وگرنه وقتی خودم کد میزنم دقیقا چیزی که میخوام رو برای خودم پیاده میکنم ..
سرعت و امنیت هم تضمینه .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
دژاوو ی دیتر در شمشک ( با حضور علی دایی و بچه هاش )
در حال حاضر 418 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 418 مهمان ها)