جز تو ستاره ای ،
دنباله دار نیست ...
جز تو ستاره ای ،
دنباله دار نیست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن تو آلبوم بخواد اینجو کار بده بیرون خودم میفوکمش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن از همون اول این مدلی میخوند ولی چون بعضی کاراش ملودی قشنگی ندارن و خودشم هیچ نوآوری توی خوندنش نداره ضعیفن مثل دل مغموم و دلخون. ولی این آهنگ هم ملودی خوبی داره هم خوندنش عالیه.ولی بنظرم مثل زخم زبون از تحریر سنتی هم استفاده کنه.ضمنا داریوش تو یه دوره ای بود که همه خوب بودن.الانم اگه چاوشی غرور وبزاره کنار و با اردوان کامکار و افکاری بعنوان آهنگساز کار کنه من قول میدم از داریوش و عارف وابی و... هم بهتره.
تا شمال گریه کرد
با صدای چاوشی
آهنگ جدید رستاک
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هفت صبح توهین کرده به شاهنشاها ... عارتش کجاست آقا ؟ آن عظمت به کجا رفت ؟ گارد جاویدان کجاست؟
الان بیانیه میده که آی من از وقتی اومدم ایران اینجوری شدم فوتبال یادم رفته
مرورگر وب در گوشی هوشمند رئیس جمهور آمریکا به وسیله قفل کودک مسدود شده و برای همین وقتی ترامپ میخواهد مقالهای را بخواند باید از دستیارانش بخواهد آن را برایش چاپ کنند
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)