دیکتاتور عکس نیکولم نمیتونی تحمل کنی
امیر این قضیه چیه؟؟؟
دستگیری مدیران سایت تاینی موویز جرم : فعالیت باند فساد و فحشا با استفاده از فضای مجازی !!!
دادستان تهران تایید کرد
شش نفر از دست اندرکاران بزرگترین سایت فیلم و سریال خارجی دستگیر شدند
اتهام آن ها تهیه فیلم های مبتذل و مستهجن و دوبله و فروش در فضای مجازی است
خبری های ناراحت کننده ای که بسیار در فضای مجازی دست به دست می شود اما ریشه این کار در چیست؟
دلیل این کارها فراتر از فکرهای عقب مانده ایست که درصدد تحمیل افکارشان بر مردم هستند این فقط پوششی برای این کار بوده و دلیل اصلی اش صنعتی کردن فیلم دیدن مردم است، اپلیکیشن و سایت هایی مثل "فیلیمیو" و "آیو" سعی در جا انداختن خود بین فیلم باز ها دارند تا از این راه سود های هنگفتی آید خود کنند و مانع اصلی آنها سایت های دانلود فیلم و سریال هستند پس باید به هر طریقی شده این سایت ها را متوقف کنند تا صنعت کثیفشان رونق بگیرد.
دقیقا همان اتفاقی که برای پخش زنده فوتبال افتاده و اپلیکیشن "آنتن" در حال سود بردن از این طریق است.
اگر در همین روزها خبر بسته شدن سایر سایت های فیلم و سریال را شنیدید زیاد تعجب نکنید.
"برای بزرگ شدن باید کثیف بود"
02 - The Man ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نیکول ، نیکول ، نیکول ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
امیر سلطانی به عنوان نماینده باشگاه استقلال به منظور مذاکره با فاتح تریم در استانبول ترکیه به سر میبرد و مذاکرهای با این مربی ترکیهای در منزلش داشته است. سایت روزنامه «فوتوماچ» ترکیه با اشاره به مذاکرات طرفین در خانه سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ترکیه، خبر داد رقم درخواستی فاتح تریم از باشگاه استقلال برای قبول سرمربیگری آبیپوشان تهرانی 4 میلیون یورو برای یک سال است و او در چند روز آینده پاسخ نهایی خود را به پیشنهاد استقلال خواهد داد.
مرا ندیده بگیرید و بگذرید از من
که جز ملال نصیبی نمیبرید از من
زمین سوخته ام ناامید و بیبرکت
که جز مراتع نفرت نمیچرید از من
عجب که راه نفس بستهاید بر من و باز
در انتظار نفسهای دیگرید از من
خزان به قیمت جان جار میزنید اما
بهار را به پشیزی نمیخرید از من
شما هر آینه ، آیینهاید و من همه آه
عجیب نیست کز اینسان مکدّرید از من
نه در تبرّی من نیز بیم رسوایی است؟
به لب مباد که نامی بیاورید از من
اگر فرو بنشیند ز خون من عطشی
چه جای واهمه تیغ از شما ورید از من
چه پیک لایق پیغمبری به سوی شماست ؟
شما که قاصد صد شانهبرسرید از من
برایتان چه بگویم زیاده بانوی من
شما که با غم من آشناترید از من
حسین منزوی
گالا داشت برقص ا چاوشی رو نشون میداد که از کدوم اهنگ کاور کرده ...
حامد همایون و میلاد بارانم بودن ...
در حال حاضر 449 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 448 مهمان ها)