⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترامپ دیوث اخر جنگ راه میندازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ۱۰٫۹ MB Feb-24-17
به به آغاز هفته ای دگر قبل از هر چیز
یاد راهکار " خروج از تاپیک به محض ورود " افتادم ( اسمشو خودم انتخاب کردم ) از زیر مجموعه پروژه ی آگاه سازی و در راستای سند چشم انداز بازگشت
اعع یادم رفت آتش بس اعلام کرده بودم و باز شیطون شدم البته آتش بس یک طرفه بود ولی نقض آتش بس ، نقض آتش بس است گرچه یکطرفه باشد
قول میدم دفه آخرم باشه دیگه اذیت نکنم
و اما همچنان ادامه میدهیم
در حال حاضر 467 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 467 مهمان ها)