بی برو می موس گنده گنده حرف میزنه واس من ..
بی برو می موس گنده گنده حرف میزنه واس من ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد بلامنازع تمام سازهای اختراع شده و اختراع نشده ، پروردگار ویلون ،
به درجه ای رسیده که شش ماهی یه آلبوم میده ...
هی میخواد بگه من بلدم ، من میتونم ،
ولی حیف ، حیف ، حیف
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
پس من چیزی از سینما حالیم نیست ... سکانس دوئل مثلثی آخرش رو تکرارنشدنیه بدون دیالوگ فقط با کلوزآپ لامصب اون نگاه ها یه کوه دیالوگ پشتش خابیده شونصد اسکار مسکار کمه براش... موسیقی انیو موریکونه جاودانس ...
به نظرم هر چی فیلم ایستوود بازی کرده لایق اسکاره .. هری کثیف رو ببین با سکوت و نگاهش داره حرف میزنه اون مکس کردن ها تکرار نشدنیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروم کلمه ی زیبا و خاطره انگیز ســــوپر رو ستاره میزنه لباتو غنچه کن حالا بگو : ســـــــوپر
این دختربچه زنگ میزنه911و ازشون برای پوشیدن جورابشلواریش کمک میخواد! پلیس هم میاد و کمکش میکنه!
اونوقت ما زنگ میزنیم110میگیم همسایمون داره زنشو میکشه، میگن نمیایم،دعوا خونوادگیه
در حال حاضر 477 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 476 مهمان ها)