حضرت استاد رضا یزدانی ...
حضرت استاد رضا یزدانی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
حضرت نوع خوندنش رو اگه درست کنه بهتر میشه
فرم تلفیقش خوب بود
همینجوری که هست ، بهترین تشریف داره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
البته هنوزم میگه تنظیم های میلاد عدل خیلی شلوغ تشریف داره و همین باعث جذابیت کار می گردد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
و در بیشتر وقتا با همین تنظیم هاش گند میزنه به مفهوم شعر و نوع خوندن خواننده ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
البته به شاهکار دلِ من که آن موزیسین تمام شده زده بود نمیرسه و نخواهد رسید ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در کل تو جایی که من هستم کسی حق کوچکترین انتقادی از حضرت استاد رضا یزدانی رو نداره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
خف رو بابا پلی کردم بیبینم شی شیه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرا اینجوری میخونه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخالفت خودم رو اعلام میکنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 404 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 404 مهمان ها)