چرا باید زادروز *عشق* با روزِ میلادِ شیخ حیله گر یکی باشه ...
واقعا چرا ...
چرا باید زادروز *عشق* با روزِ میلادِ شیخ حیله گر یکی باشه ...
واقعا چرا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تولدم مبارک نیست شکسته قلب داغونم
تو نیستیُ من از دوریت خودم رو مُرده میدونم
مژده مژده : استاد اندی جایزه می دهد
ویدئو های عروسی و سالگرد ازدواجتان را با آهنگ عروسی که به تازگی منتشر شده میکس کنید و به اینستگرَم یا فیسبوک استاد اندی ارسال کنید و جایزه خوب بگیرید ... همچنین عزیزان خارج از کشور می توانند از حضور استاد اندی در مراسم عروسیشان به عنوان جایزه بهره ببرند
با تشکر . استاد اندی رکورددار حضور در مراسم عروسی در سال 2017 در جهان
همچنین موزیک ویدئو اصلی عروسی با ایده جذاب استاد کوجی در راهه
کوتوله و چاق همون گامبو خودمون میشه
ماموریت عمه
ماموریت عمه سعد حریری در لبنان بعد از استعفای او چیست؟
یکم تند رفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دقیقاً یادم است. شاه، زمانی بدبخت شد که آمد تلویزیون و گفت دقیقاً 100 سال از غرب عقب هستیم و باید در 10 سال جبرانش کنیم و شعار دروازه بزرگ تمدن را داد و یکهو، کله شد. آنقدر سرعت مدرنیسم را بالا آورد که خودش هم در آن نابود شد
جامعهشناسی باید خفه شود، علوم اجتماعی باید خفه شود، که خفهاش هم کردند، جای ما روانشناسی نشاندند با عرفان هم قاطیاش کردند. الآن نتیجهاش چه شد؟ الآن شده یک محافظهکاری اجتماعی و کسی بحث اجتماعی نمیکند.
کو عدالت؟ سخنرانانی همه در بحث انقلاب مانند شریعتی و بقیه، همهاش بحث عدالت بود و چه شد یکهو تبدیل شد به رستگاری شخص و همهاش در خواب و در بیداری و کی خواب دیده است کاکو؟ مملکت همهاش شد عرفان، هیچکس روی زمین نبود، همه در آسمانها رفتند
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Man in the High Castle
گرفتم.. خوب نباشه خودت میدونی
در حال حاضر 459 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 459 مهمان ها)