ما که ترک 7 رو ویو گرفتیم کیون لق همتون ..
ما که ترک 7 رو ویو گرفتیم کیون لق همتون ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه ای صبح امیر گذاشته ولومش خیلی بالائه
مشخصه دستکاری شده
حالا یا امیر دستکاری کرده یا بیپ تونز
چون الان از بیو تونز گرفتم دیدم درسته صداش
امیرم صبح زده رو سایت همون کیفیت داغونو
اگه خودش کرده پای خودش اعتبار خودش زیر سوال رفت ولی اگر کس دیگه کرده پای اون
دیوس خره من دارم میگم اوریجینال دستمه همون گوهه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
کاری به کیفیت ندارم
من این نسخه ای که میثم گذاشت دان کردم
نسخه ای هم که صبح گذاشتی دان کرده بود همون صبح
پلی که کردم دیدم ولوم صداها فرق میکنه
همون نسخه صبح هم که صداش بلندتر بود تا یک ساعت پیش رو سایت بود ملت دانلود کردن
حالا من نمی دونم اگه دستکاری کردی بگو دستکاری کردم
اگرم نکردی که هیچی
به هر حال من دیگه ترجیح میدم خودم برم سیدی بگیرم با این اوضاع که معلوم نیست کی به کیه
این دیوثا اگه آدم بودن که نسخه اصلی میزدن تو سیدی
حوصله دارین شماها با هم بحث میکنین به خاطر چی
نسخه ای که تو الان زدی با نسخه روی بیپ تونز یکیه
ولی نسخه ای که گفتم صبح گذاشته ولومش دستکاری شده !!
حالا یا کار امیر بوده یا بیپ تونز
اگه کار امیر بوده معلوم نیست چندتا البوم دیگرم اینجوری کرده
اگرم کار بیپ تونز بوده پای خودشون
ولی گوش ملت از سر راه نیومده یه ذره ولوم بده تو هر دستگاهی از جمله هندزفری گوش یارو جر می خوره
رضا من میخواستم 20 درصد به آلبوم سفر معین ولوم بدم که هی صدا نداره
امیر گفت نکنی بهتره کار این نیست مخالفه با افزایش ولوم
اینو یه آدمای آماتور انجام میدن فقط
اصلا دیگه معنی نداره این حرفا
کلا کار امیر برا من رفت زیر سوال
ترجیحا خودم میرم مثل قدیم سی دی می خرم
در حال حاضر 307 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 307 مهمان ها)