دیدم که میخوام بشینم 3 رو ببینم
کلا بازی رامی ملک خوبه ها.ولی جدا از نقشی که الان داره و همیشه تو هپروته ولی کلا همیشه تو قیافش یه گیجی و منگی دیده میشه![]()
چقدرشو اسپویل کنم.کد خیلی نمیزنه برای اینکه دلیلشو بگم باید اسپویل کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من روحانی زمانی که اومد معلوم بود همون کارایی که رفسنجانی و خاتمی کردن رو دنبال میکنه ... همون اقتصاد دورهمی معروف ... اینکه شش ماهه تحریم رو برداریم و دوباره زنگنه بره قرارداد آنچنانی ببنده و دورهم باشیم بی خیال ... ولی فضای الان با بیست سال پیش خیلی فرق داره ! اونموقع ملت حالیش نبود چه بلایی سرش میارن و تیلفیزیون و کیهان به به چه چه میکردن برا دولت ... سایت و تلگرام و کوفت زهرمار نبود که تا فی خالدون دولت رو ملت باخبر باشن ... جوونا هم سسخل الکی امیدوار به آینده ...
حالا میشه با اقتصاد دورهمی و تعطیلی پروزه ها و فشار آوردن به فنر تورم مملکت اداره کرد ؟ دیگه نمیشه جوونا رو با دانشگاه آزاد سرگرم کنن همه فوق لیسانس دارن 230 هزار نفر پشت کنکور دکترا ... خود روحانی گفت نمیشه با این بودجه ریزی کاری کرد ... حالا هم رفته سراغ مالیات و صندوق ارزی و گران کردن دلار و کندن از جیب ملت تا تا کسری بودجه جبران بشه ...
خلاصه بگم : خانه از پای بست ویران است خلاص ...
در حال حاضر 174 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 174 مهمان ها)