اشترم خبر نداره برای اینکه برای رینگتن بسازی و بذاری ایتیونر باید چیکار کرد یعنی باید یوزری چیزی بسازی یا باید با اپل مکاتبه کنی
یه رینگتنای دری وری ادم میبینه یه دلار میذارن والا من بهتر رینگتن میسازم نصف قیمتم میذارم
اشترم خبر نداره برای اینکه برای رینگتن بسازی و بذاری ایتیونر باید چیکار کرد یعنی باید یوزری چیزی بسازی یا باید با اپل مکاتبه کنی
یه رینگتنای دری وری ادم میبینه یه دلار میذارن والا من بهتر رینگتن میسازم نصف قیمتم میذارم
هان اون سگ و الاغ و اینا؟
ویرایش میکنم دیوثی سو استفاده نکنه
سره همین قضیه بودجه ی زیاده دم و دستگاه امام دیدم ا سد حسن یه متنی نوشته بود که من هیچ وقت از این راه حقوق و یک ریال پول نگرفتم و همه بودجه خرج کارای عمومی میشه
استاد خوب فهمیده منظوره مردم چیه ولی خودشو میزنه کوچه علی چپ مردم میگن اصلا احتیاج نیست این مراسمای دری وری گرفته بشه و پول باید برگرده ولی میگه من پول نمیگیرم
اقا این خانه دختر رو کسی ندید گره اصلی فیلم چیه جلو جلو زدم نیگا کردم به یه دختری شک کردن موقه ازدواج در همین حد میخوام بدونم مشکل این فیلم چی بوده
دیوث مث اون قضیه نون پنیر هندونه شد تو خودت ازم دفاع میکردی چش رنگی بود کی بود میگفت مرفه بی درد بخاطر هندونه !
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این معما خانه دختر رو بگین واسم سواله حوصله دیدن فیلمو ندارم الان
اخوندا چون دیدن عربستان یهو همه چی رو ازاد کرد و تو دهنی بزرگی به اینا زد اومدن به جوونا حال بدن مجوز کنسرت شیلر تو تهرانو دادن
۵ شب تو تالار وزارت کشور اجرا دارن فیلماشو دیدم یعنی خاک تو سره این مملکت
اولا تموم اهنگا ریتمشون پایین اومده و اسلو شده.دوما ووکاله زن که هیچ خیلی ترکای با وکال مرد هم ریده شده توش و موزیک بی کلام پخش شده مثل i feel you
تو اینستاگرام شیلرم برید میبینید یه ۲۰۰ تا پست از ایران گذاشته چیزخورشون کردن������
در حال حاضر 578 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 578 مهمان ها)