ها فوکی اینارو ببینا ..
ها فوکی اینارو ببینا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوک به دندون بگیر فوکیر عظم
بیا رو فوکم خیارتو بوخور بابا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم چند گرفتی
ساخت کجاست ؟
از کجا گرفتی
قیمتش تو دوبی و نمایندگی ۵۰۰
قیمت تو فروشنده های معتبر تهرون ۷۳۰
فروشنده های نامعتبر و شهرستان ۸۰۰ الی ۹۵۰
هنوز نگرفتم برام نیورده تموم کرده بود از یکی از رفیقام
ساخت کره
کمپانیش فورتیسه قبلا یه سری شایعه بود چینیه و الکی میگن کره ای ولی واقعا کره ایه من تضمین میکنم
اون استار مستار دره پیتایی که میبینی مثله استارست استارمکس ای استار و .... کمپانی گلوبال چین میزنه
البته الانم ایکس کروزر دارم ولی خب ماله چندسال پیشه و به درده این تلویزیونمون نمیخوره چون رسیوره فورکی نیست ولی این فورکیه
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 488 مهمان ها)