نوشته اصلی توسط D.SOL این اردشیر که این کیسه کش داره میگه منظورش همون گروهبان قندعلیه? در مورد سرمربی اسبق و البته تمام شده ی تیم ما درست صحبت کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همچنان بگو ماشالله حافظه اگه آلزایمر بگیرم تقصیر توئه ینی همین الان تو وصیت نامه قید میکنم که تقصیر توئه از پولت ارث هم به من بده چیزی نوشته اصلی توسط ehsan1361 حفظ لُنگ یه خوبی داشت اونم اینکه شفر حذفی رو میگیره فصل بعد میمونه و اردشیر خان نمیاد استقلالو نجاتش بده همه تیمای خوب حذف شدن شما موندینو دوتا تیم ته جدولی ی تیم دسته اولی... قهرمانیشم مال خودتون
وکیلاینجا جاش نیست ولی اونیم که گفتی تست کردم کلا دود بهم حال نمیده خوشبختانه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 در مورد سرمربی اسبق و البته تمام شده ی تیم ما درست صحبت کن واقعا تیمید؟ ناموسا تیمید؟ حسن سیو تونم که رفت
مشروب بزن ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از پولت ارث هم به من بده چیزی همه تیمای خوب حذف شدن شما موندینو دوتا تیم ته جدولی ی تیم دسته اولی... قهرمانیشم مال خودتون میراث خور من به ایناش کاری ندارم فقط اردشیر خان نیاد یه فصل هم یه فصله
نوشته اصلی توسط D.SOL اقا من قلیونی نیستم ولی میخوام بشینم یه شب امتحان کنم یه تنباکو خیلی خیلی لایت معرفی کنید پرتقال خامه قبلا کشیدم جایی بدک نبود ولی تنوع میخوام پایین شیر میریزی بالا نارگیل
نوشته اصلی توسط D.SOL واقعا تیمید؟ ناموسا تیمید؟ حسن سیو تونم که رفت ما وقتی میبازیم گیر نمیدیم به تیم رقیب صنعت قشقایی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 میراث خور من به ایناش کاری ندارم فقط اردشیر خان نیاد یه فصل هم یه فصله ها خوبه اردشیر خودش مشغول بردن ذوب به دسته اوله
نوشته اصلی توسط Milik مشروب بزن ... اونم همه رقمه دارم و خوردم الان یه نصف شیشه جک دارم خیلی وقته همینطوری مونده حال نمیده بهم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 385 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 384 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن