حرفمان را پس میگیریمملودی خوبه تنظیم هم بعضی جاها ریده ولی در کل بدک نیست.
فقط من از وقتی انجیر میاد تو شعر نمیفهمم چی میگه لطفا اگه میدونین به مام بگین چی به چیه.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
آقای چاوشی، تاريخ به احترامت ايستاده كف خواهد زد!
عمو زنجير باف در خاطرات كودكی همه ی ما (بدون استثنا) وجود دارد و برای همه ی ما خاطراتیست از دوران كودكی. اما اين بار عمو زنجير باف، نه در كودكي، بلكه در جواني و بزرگسالي بار ديگر دل هايمان را تكان داد و با خود برد.
عمو زنجير بافِ كودكيمان كه يواش يواش و با پا به سن گذاشتن و درگيري هاي روزانه داشت از يادمان مي رفت و ما را ترك ميكرد، با صدای چاوشی ابدی شد و تا آخر كنارمان خواهد ماند.
اين آهنگ تصويری است از تولد تا مرگ.
از تولد و در كودكی كه با ما بوده، حالا قرار است تا مرگ هم به لطف صدای چاوشی كنارمان بماند.
مدت ها بود دوست عزيزی كه طرفدار چاوشي هم نبود طعنه مي زد و مي گفت چرا #چاوشیتان كنسرت نمي گذارد؟
چرا زنده نمی خواند؟ و از اين سوال های روی مُخ!
اما ديشب خودش تماس گرفت و گفت فلاني عمو زنجير باف رو گوش كردی؟ گفتم همان ثانيه های اول انتشار!
گفت اگر قرار است چاوشي اينجوري آهنگ بدهد حاضرم صد سال ديگر هم #كنسرت نگذارد، معركه بود.
گفتم حدوداً ٤،٥ ماه است كه روي اين اثر وقت گذاشته، در اين مدت بقيه كلي كنسرت گذاشتن اما محسن فقط يك آهنگ داد.
كدام يك ماندگار تر است؟
كدام يك سود بيشتري كردند؟
آنان كه جيب مردم را با كارهاي تكراری خالی كردند يا اين كه دل مردم را تسخير كرد؟
اين تازه اول راه جديدی است كه چاوشی شروع كرده و بايد ادامه را در ابراهيم كه سرتاسرش چاوشیست و صفا ديد.
خلاصه ، بهش گفتم اين حرفها را ولش.
برو تا صبح از چاوشی بنوش و مستی كن ...
و رفتم و نوشيدم و مست شدم !
"علی حسن زاده"
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اولش گفتم کاش اخرشو نمیخوند.. اخر شعرو حذف میکرد.. ولی یکم شعرو خوندم فهمیدم اصل شعر همین اخرشه.. مثل اکثر شعراش اخرش به مرگ اشاره داره
گفتی ببند چشماتو وقت رفتنه
انجیر میخواد دنیا بیاد اهن و فسفرش کمه
چشمای من اهن انجیر شدن
حلقه ای از حلقه زنجیر شدن
=
اشاره داره به مردن و زیر خاک رفتن و اینکه اخرش عنصار ادم میشه خاک و داره میگه چشم من اهن و فسفر انجیر شدن و بعدم ربط میده اهنو به جلقه های زنجیر . عمو زنجیر باف که خداست و زنجیر سلسله اتفاقایی که ادم و ادما از خاک و ادمیت و زندگی و اتفاقا و دوباره خاک میشن
خفه شو در ضمن اکبر فک کنم تهش چون زنجیر داره گف تم زنجیرزنی بزارم براش .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرشی دان میکنم تموم نمیشه 8 گیگ دیگه مونده .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
حالا موقع عادی معلوم نی از کوژا میره ترافیک ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 688 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 688 مهمان ها)