من خودم نظرم همون سرویس 8 گیگ ماهی 50 تومنه
گرونه برا من نمیصرفه..مگه دارم اپولو هوا میکنم ماهی 50 پول اینترنت بدم
دیگه چندتا خبر خوندن و اهنگ گرفتن این حرفارو نداره که
مثال زدم ای کیو میخواستم عددش رند در بیاد
قبلا یه سرویس داشت unlimited یهو برداشت قراره عید دوباره بذار من حساب کردم نرخش میشه همین سرویسی که الان داریم ! اینجوری بود که حجم کم میدادن با سرعت بالا 16 مگ با قیمت مناسب شبانه هم براش میگرفتی یعنی اب از اب تکون نمیخورد ولی حالا این شبانه اینجور ریده نمیدونم وقتی دوباره این سرویس unlimited عید بیاد شبانش اینجوره که الان برای سرویسای جدید گذاشتن یا نه اونجا باس بزنگی بپرسی چون اینجور باشه به درد ریدنم نمیخوره 5 گیگ چیه مال یه شب منه مثلا همی دیروز برای همسایمون یه ویندوز دو تا افیس و نمیدونم چی چی پروژکت دان کردم طرف رفته بود خیابون همینا پولش شده بود 35 تومن گرخیده بود
برای منم گرونه منتهی چاره نیس اینا دیدن بیشتر کاربرا جوونن پر مصرف اهنگ فیلم سریال خاله ماله ها گوشیای هوشمند از این حرفا این طرحو زدن جیب ما پر مصرفا رو خالی کن برای کم مصرفا که اصلا نمیصرفه تا این سرویس جدیده رو بزنن چون بخوای کم پول بدی سرعت 512 سرعت دان 65 میخوای تو کیونت کنی من خودم میگم 8 مگ چون واقن نمیتونم بعد اینهمه سال بیام سرعت 4 مگ رو تحمل کنم 16 هم خیلی گرونه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی رئال بایرن پاریس خوبه ؟ یا یونایتدو بزارم جای سیتی ؟ با برنلی بازی داره میترسم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 226 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 226 مهمان ها)