سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: "در عصر ارتباطات هنوز افکار دایی جان ناپلئونی تمام نشده است."
امیر قلعهنویی در مورد حذف تیم ملی از مسابقات جام ملتهای آسیا اظهار داشت: "در ابتدا به بازیکنان و اعضای تیم ملی ، خسته نباشید می گویم چون آنها در این مسابقات خیلی زحمت کشیدهاند ."
وی ادامه داد:" بازیکنان ما خوب بازی کردند و بخصوص مقابل عراق بسیار تلاش کردند ولی در ضربات پنالتی بدشانسی آوردیم. البته ژاپن هم به امارات در ضربات پنالتی باخت و این هم شانس است. اگر بخواهیم ژاپن و امارات را تحلیل کنیم باید این مسابقه با اختلاف 5 گل به سود ژاپن به پایان میرسید.کسانی که بازی ژاپن و امارات را دیدند به حرف قلعهنویی رسیدند. گفته بودم یک تیم باید برای قهرمانی شانس داشته باشد."
سرمربی استقلال در مورد انتقاداتی که کادر فنی تیم ملی به مصاحبه وی داشتند گفت: من فکر می کردم در عصر ارتباطات بحث داییجان ناپلئونی تمام شده است. من گفتم تیمی که میخواهد قهرمان شود باید شانس داشته باشد همانطورکه مقابل امارات شانس آوردیم . در لیگ برتر یک تیم قهرمان باید کیفیت داشته باشد ولی در تورنمنتها باید شانس هم همراه یک تیم برای قهرمانی باشد.آیا این حرف روحیه کسی را خراب می کندیا این افکار دایی جان ناپلئونی است؟"
وی در مورد اینکه آیا تیم ما لایق قهرمانی در جام ملتها بود یا نه یادآورد شد: "باید بگویم تیم ما در این مسابقات مانند جام جهانی بازی کرد. تیم ملی پلن B نداشت و شاید آقایان از من ناراحت شوند که این حرف ها را میزنم. دژاگه، گوچی و شجاعی و وریا غفوری به خط حمله اضافه میشدند. آقایان کلی به من انتقادمی کردند که چرا گلهایتان از جناح راست به ثمر می رسد و در این رابطه بیش از 30 مقاله علیه من مینوشتند اما من هیچ حرفی نزدم"
قلعه نویی گفت: "چطور استفاده از ضربات ایستگاهی برای آقایان خوب است ولی برای من بد است؟ جا دارد از آقای کفاشیان تشکر کنم که در این شرایط حساس از کادر فنی حمایت کرد.کفاشیان حالا یک مدیر فوتبالی شده. می گویندما بازی تدارکاتی کم داشتیم ولی آقایان می توانستند به جای آنکه به اردو بروند بازی تدارکاتی انجام دهند. همین مربی عراق 40 روز است تیمش را تحویل گرفته پس بهتر است انتقاد الکی نکنند. من هم تائید میکنم که همه مردم به استقبال تیم ملی بروند چون بازیکنان زحمتشان را کشیدهاند و هیچ کم نگذاشتند."