صفحه 1727 از 18602 نخستنخست ... 72712271627167717171725172617271728172917371777182722272727 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 17,261 به 17,270 از 186014

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: "در عصر ارتباطات هنوز افکار دایی جان ناپلئونی تمام نشده است."

امیر قلعه‌نویی در مورد حذف تیم ملی از مسابقات جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: "در ابتدا به بازیکنان و اعضای تیم ملی ، خسته نباشید می گویم چون آنها در این مسابقات خیلی زحمت کشیده‌اند ."

وی ادامه داد:" بازیکنان ما خوب بازی کردند و بخصوص مقابل عراق بسیار تلاش کردند ولی در ضربات پنالتی بدشانسی آوردیم. البته ژاپن هم به امارات در ضربات پنالتی باخت و این هم شانس است. اگر بخواهیم ژاپن و امارات را تحلیل کنیم باید این مسابقه با اختلاف 5 گل به سود ژاپن به پایان می‌رسید.کسانی که بازی ژاپن و امارات را دیدند به حرف قلعه‌نویی رسیدند. گفته بودم یک تیم باید برای قهرمانی شانس داشته باشد."
    سرمربی استقلال در مورد انتقاداتی که کادر فنی تیم ملی به مصاحبه وی داشتند گفت: من فکر می‌ کردم در عصر ارتباطات بحث دایی‌جان ناپلئونی تمام شده است. من گفتم تیمی که می‌خواهد قهرمان شود باید شانس داشته باشد همانطورکه مقابل امارات شانس آوردیم . در لیگ برتر یک تیم قهرمان باید کیفیت داشته باشد ولی در تورنمنت‌ها باید شانس هم همراه یک تیم برای قهرمانی باشد.آیا این حرف روحیه کسی را خراب می کندیا این افکار دایی‌ جان ناپلئونی است؟"
    وی در مورد اینکه آیا تیم ما لایق قهرمانی در جام ملت‌ها بود یا نه یادآورد شد: "باید بگویم تیم ما در این مسابقات مانند جام جهانی بازی کرد. تیم ملی پلن B نداشت و شاید آقایان از من ناراحت شوند که این حرف ها را می‌زنم. دژاگه، گوچی و شجاعی و وریا غفوری به خط حمله اضافه می‌شدند. آقایان کلی به من انتقادمی کردند که چرا گل‌هایتان از جناح راست به ثمر می‌ رسد و در این رابطه بیش از 30 مقاله علیه من می‌نوشتند اما من هیچ حرفی نزدم"
    قلعه نویی گفت: "چطور استفاده از ضربات ایستگاهی برای آقایان خوب است ولی برای من بد است؟ جا دارد از آقای کفاشیان تشکر کنم که در این شرایط حساس از کادر فنی حمایت کرد.کفاشیان حالا یک مدیر فوتبالی شده. می گویندما بازی تدارکاتی کم داشتیم ولی آقایان می توانستند به جای آنکه به اردو بروند بازی تدارکاتی انجام دهند. همین مربی عراق 40 روز است تیمش را تحویل گرفته پس بهتر است انتقاد الکی نکنند. من هم تائید می‌کنم که همه مردم به استقبال تیم ملی بروند چون بازیکنان زحمت‌شان را کشیده‌اند و هیچ کم نگذاشتند."

فوق حرفه ای
    کوتوله عقب مونده
    حمتین اون عکس که داره شلوارشو میکشه بالارو بده بزارم آواتارم

فوق حرفه ای
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سرمربی تیم ملی زرنگ است و خیلی خوب بلد است که عوام‌فریبی کند تا ذهن مردم گمراه شود.

حمید درخشان در گفت‌وگو باخبرگزاری فارس، در خصوص اظهارات کارلوس کی‌روش در نشست خبری که امروز در استرالیا برگزار کرده و صحبت‌هایی که در باره سرمربیان پرسپولیس و استقلال انجام داده، گفت: "این حق طبیعی ماست که انتقاد کنیم و کی‌روش باید جواب دهد که چرا تیم ملی اینگونه باخته است."

وی ادامه داد:" اصلا من بد! شما که با تیم ملی باخته‌اید باید جواب بدهی که چرا به تیمی باختی که لیگ ندارد و مربی‌اش 45 روز است که انتخاب شده و این مسائل را نباید با هم قاطی کرد!سرمربی تیم ملی توپ را در زمین دیگران می‌اندازد و گفته چرا درخشان یا قلعه‌نویی مصاحبه کردند اما من که بعد از بازی حرف زدم و اگر هم قلعه‌نویی قبل از بازی مصاحبه کرده چه ربطی به باخت تیم ملی دارد؟ مگر ما تیم را ارنج کردیم؟ یعنی چون ما حرف زدیم تیم ملی باخت؟ اینها عوام‌فریبی است و سرمربی تیم ملی نباید مغلطه کند."
    درخشان در خصوص اظهارات کی‌روش که گفته وی هنرش بردن 5 تیم به لیگ دسته اول و آبروریزی با تیم ملی زیر 18 سال کشورمان است، اظهار داشت:" خدا را شکر که کارنامه من مشخص است و من تیم ملی را به جام جهانی بردم و تیمی را هم به دسته پایین‌تر نفرستادم. آقای سرمربی! هر کسی این اطلاعات را به شما داده اطلاعات غلطی در اختیارت گذاشته و هر چه باشد من به مربی 45 روزه نباختم!"
    سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: "او با این حرف‌ها می‌خواهد عوام‌فریبی کند و مردم را گمراه کند تا مردم باخت را فراموش کنند اما بعد از باخت ما انتقاد کردیم و این یک موضوع عادی در فوتبال دنیاست و کجای کار ما اشتباه بوده که او الان این حرف‌ها را می‌زند؟"
    درخشان در خصوص علت این گفتار کی‌روش تصریح کرد: "او زرنگ است و کسی که برای فوتبال کشور ما تصمیم‌گیری می‌کند قطعا بلد است که ذهن مردم را هم به کجا ببرد اما آقای سرمربی! کارنامه شما موفق نبوده است."
    وی در پایان گفت: "من نمی‌دانم ربط حرف‌های سرمربی تیم ملی و اظهارات ما به باخت تیم ملی چیست. مگر ما باعث اخراج پولادی یا گل نشدن پنالتی‌ها شدیم؟!

نیمه حرفه ای
    کامنتو

نیمه حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سرمربی تیم ملی زرنگ است و خیلی خوب بلد است که عوام‌فریبی کند تا ذهن مردم گمراه شود.

فوق حرفه ای
    خدا را شکر که کارنامه من مشخص است و من تیم ملی را به جام جهانی بردم و تیمی را هم به دسته پایین‌تر نفرستادم. آقای سرمربی! هر کسی این اطلاعات را به شما داده اطلاعات غلطی در اختیارت گذاشته و هر چه باشد من به مربی 45 روزه نباختم!"

عین این بچه ها جواب داده

نیمه حرفه ای
    درخشانو یکی بگیره
    کامنتا خوندن داره

فوق حرفه ای
    کیروش اگر این حرفا رُ بعد از یه موفقیت میزد جا داشت وگرنه الان اشتباه کرد

فوق حرفه ای
    کیروش بدبخت اومده گیر این اسکولا افتاده
    کم مونده ابراهیم تهامی و استاد اسدی هم اظهار نظر کنند

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    کارلوس کروش:درخشان باعث شرمساری فوتبال ایران شد

درخشان چیکار کرده مگه
    یه زمانی با یه سری بازیکن صغر سنی رفته مسابقات خودش و تیم ملی محروم کردن

صفحه 1727 از 18602 نخستنخست ... 72712271627167717171725172617271728172917371777182722272727 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 145 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع