[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همش نزن
یاد مدرسه میفتم که بابا مامانمون میگفتن با غریبه حرف نزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همش نزن
یاد مدرسه میفتم که بابا مامانمون میگفتن با غریبه حرف نزن
اگه ۴ تا پست گذاشتن او اینستا ادمو تبدیل به مخالف و منتقد میکنه که باید به قاسمخانی لقب رهبر مخالفان نظام رو داد ازبس تو پیجش تیکه میندازه و انتقاد میکنه
ولی اینا مصرفشون فقط همون اینستاست و بس
عجب ادمیه این یکی
من چون قضیه اون ترک یراحی یادم بود مثال زدم مثل الان که یه قضیه دیگه سره شعبانخانی یادم اومد که نذاشتن تو برنامه یلدای حسنی اجرا کنه
کــون لق یراحی و هرکی با اوج کار کرده وقتی میگم با اینایی که نمیشناسم حرف نمیزنم دلیلش دقیقا همینه که طرف نمیدونه با چه طرز فکری طرفه منم حوصله توضیح و اثبات ندارم
ببین من چون زیاد بحث کردم با این جور ادما دیگه خیلی زود میشناسم طرف چیکارس
شما که ادعای مخالفت با نظام داری دقیقا چیکار کردی برای این مخالفت و اعتراض و کله پا کردن این نظام ؟ مثلا میای تو انجمن و تلگرام بر ضد این نظام فحش میدی بعد خودتم مخالف نظام و اپوزیسیون میدونی و به بقیه هم فحش میدی که چرا مخالفت نمیکنن ؟ خودت پا شدی تا حالا یه بار بری دم در خونتون بگی مرگ بر نظام و فلان ؟
من رفتم 88 و کلیپشم خواستی بهت میدم و چیزی هم تا دستگیری فاصله نداشتم تو که ادعات میشه چیکار کردی به جز 4 تا مطلب تو اینترنت گذاشتن و فحش دادن به نظام ؟
البته کسی که میگه با کسی که نمیشناسم حرف نمیزنم معلومه تو این جامعه اصلا حضور فیزیکی نداره چون میترسه از صحبت با این همه ناشناس تو جامعه
برو بابا طرف بیکاره میخواد ادمو به حرف بگیره
وکیل پاکسازی کن اینجارو
خودش هم نمیدونه دنبال چی تشریف داره ،
مخالفت با نظام ،
طرفداری از چاوشی ،
معرفی اینستاگرام ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
03 - Return to the Sauce
...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 481 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 481 مهمان ها)