آخ آخ بزار قضیه آلبوم شادمهر رو تعریف کنم برات یادم اومد
شب بیرون بودیم دائم میگفتم یه کاری نکردم یادم نمیاد تا رسیدیم خونه ساعت یازده و نیم خوابیدم بازم گفتم امشب یه کاری نکردم ... یهو ساعت دو و نیم از خواب پریدم یادم اومد پریدم چراغو روشن کردم خانومم گفت چی شده گفتم آلبوم شادمهر اومده گفت دیوانه ای به خدا ترسیدم هیچی نشستم سرچ کردم و یه دور نصفه و نیمه گوش دادم و با نثار فحش به فرشباف و فاتحه به شادمهر چراغو خاموش کردم خوابیدم
جالبه بعد از ظهر همون روز اومدم اینجا ولی یادم رفت شب آلبوم شادمهر میاد تا این حد آلزایمر و پیری
احسان وقتی میای سایت نابود میشه
عادل حرف نداره حرف نباشه حرف نشنوم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ژاپنیا انیمه درس میکنن برای یارو چشای درشت و ممه بزرگ میذارن تو کفن بدبختا
تورم 9.9 بهمن ماه
گفته بودن سال جدید دو رقمی میشه چون باس رونق بدن بدون افزایش تورم نمیشه چون زیرساختمون ضعیفه باس یکم شل بگیریم بازار از کسادی در بیاد باز دوباره تورم بیارن پایون
سینجول اینو ببین جان من کاش میتونستم به این شرکتا اعتماد کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 466 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 466 مهمان ها)