[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه میلف مث این زنه داشتم دیگه هیچی از خدا نمیخواستم جسور باهوش سیوکسی خوشتیپ شیرین زبون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنگی نفس، خیلی خوب بود
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ماشالله همشهری های هنرمندی داری
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
بسم الله الرحمن الرحیم .. الان که دارم این چند خط و مینویسم در صحت و سلامت عقلی به سر میبرم و به میل خود مینویسم و موزیک ماه و ماهی رو تکراره و قراره از ادبیات و خصوصا شاخصین این مسلک درد آلود چند خطی قلمی کنم .
ماجرا از این قرار بوده که جناب آقای هیراد خواننده ی محبوب و مردمی امروز در فرمایشات قریب و بعید خود به ذکر چند حادثه ی ناگوار پرداختند فرمودند کتابخانه ای از بابا طاهر و خیام دارند .. فرمایش کردند که شاعر اشعار ،حضرتشان است
فرمودند که تعلق خاطر چندانی به کسب اطلاع و مطالعه ندارند .. که خود دانند و غیره و ذالک .. ..عزیز دلم ادیب فرهیخته ی گرامی جناب آقای استاد #علیرضا_بدیع و حضرت دوست ادب شناس و طناز عزیزم #صابر_قدیمی که افتخار همنشینیشان
در شعرانه را دارم به نقدی کاملا اخلاقی بسنده کردند .. جناب بدیع از زاویه ای علمی و جناب قدیمی از بطن طنز ماجرا همانگونه که خطرات این جهان بی دغدغه و لوس میپردازند به این موضوع خطیر که سرقت ادبی در راس آن بود اشاراتی داشتند
که چه بسا سنگین تر از این ها را به حامد همایون رفیق شش دانگ خودم وارد آمد و وارد دیدم . حال از گوش کنار اخباری سر میرسد که دوستی نه چندان آشنا نقد مفید را با تخریب شخصیت عوضی گرفتند بدون آنکه بدانند آنچه به ان نقد شخصیت
و لودگی امیگویند و اتفاقا قابل پیگیری است قلم فرسایی شماحضرت ادب است .. عزیز دلم پول همه چیز نیست و ادب بالا بلندی دارد که دست کوتاه به فراز میوه ی آن نمیرسد .. این چند خط نه برای دفاع از حقوق علیرضا بدیع و صابر قدیمی که برای
دفاع از گوش و فهم مردمم نوشتم .. شاید قبل از گوش ""دادن""بشنویم و قبل از سخن فکر مایه کنیم . راستی موقع شکایت کردن از جناب بدیع و قدیمی نام بنده را هم ذکر کنید ... ما سه نفر و کجا میبرین! فقط استدعا دارم رعایت ادب را بکنید
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
در حال حاضر 468 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 468 مهمان ها)