نوشته اصلی توسط *_* اقا من میگم این اگه دست دست کنه یکی دیگه میاد طرف رو صید میکنه این باید یه حرکتی بزنه بعد اگه این پسر با ژلوفن ها و انتی بیوتیک هایی که از دختره خریده خودکشی کنه کی میاد جواب بده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L نه بشناسه که بهتره ! داداشش هنوز یه ساعت پیش منو فالو کرد اگه برم اینو فالو کنم فکر میکنه ازش استفاده ابزاری کردم ببین کار به کجاها رسیده
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نظرتون چیه برم پی وی؟
نوشته اصلی توسط *_* اقا من میگم این اگه دست دست کنه یکی دیگه میاد طرف رو صید میکنه این باید یه حرکتی بزنه بعد اگه این پسر با ژلوفن ها و انتی بیوتیک هایی که از دختره خریده خودکشی کنه کی میاد جواب بده صد در صد، هی دست دست میکنه. بابا یک اقدامی بکن دیگه. شاید علت خرید قرصها هم همین باشه
R A S O O L
نوشته اصلی توسط R A S O O L اتفاقا خوبه که فالوش کنی این اولین قدمه بعدشم انتظار نداری که اون تو رو بیاد اول فالو کنه که خب تو اول باید بری اونو فالو کنیدیگه دست دست نکن دیگه برو درخواست فالو رو بده دیگه
نوشته اصلی توسط *_* اتفاقا خوبه که فالوش کنی این اولین قدمه بعدشم انتظار نداری که اون تو رو بیاد اول فالو کنه که خب تو اول باید بری اونو فالو کنیدیگه دست دست نکن دیگه برو درخواست فالو رو بده دیگه اون اصلا اسم منو نمیدونه چجوری میخواد فالو کنه میترسم موری این مورد خیلی فرق داره خیلی رودربایستی دارم
نوشته اصلی توسط R A S O O L نظرتون چیه برم پی وی؟ تو اول request فالوو رو بده ببینیم اون قبول میکنه تو رو به فالوورش بودن ؟؟ بعد که قبول کرد کم کم برو پی وی بگو به به چه ژلوفن هایی دارین شما ... انتی بیوتیک هاتون منو دیوونه کرده بعد چند روز کم کم بر سر اصل مطلب
نوشته اصلی توسط R A S O O L اون اصلا اسم منو نمیدونه چجوری میخواد فالو کنه میترسم موری این مورد خیلی فرق داره خیلی رودربایستی دارم شکلت رو که دیده!
نوشته اصلی توسط KamkarDel شکلت رو که دیده! هزار بار
نوشته اصلی توسط R A S O O L اون اصلا اسم منو نمیدونه چجوری میخواد فالو کنه میترسم موری این مورد خیلی فرق داره خیلی رودربایستی دارم برادر من شما عکستو بذار رو پروفایل تخمیت میشناسه دیگه مگه نمیگی یه کامیون ژلوفن خرید تا حالا ازش ؟ خب میشناست دیگه اگه عکستو بذاری تو پروفایلت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 296 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 296 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن