عاقا من یه سوالی برام پیش اومده که عنوان تاپیک رو چه جوری میشه تغییر داد ؟![]()
عاقا من یه سوالی برام پیش اومده که عنوان تاپیک رو چه جوری میشه تغییر داد ؟![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
ژوزه مورینیو گفت که از شکست غیر قابل قبول تیمش در مقابل بردفورد، از دور چهارم FA Cup انگلستان، "شرمسار" است.
صدرنشین لیگ برتر انگلستان بعد از اینکه در ورزشگاه استمفورد بریج مقابل بردفورد از لیگ 1 انگلستان 2-0 پیش افتاده بودند، در نهایت بازی را با نتیجه 2-4 واگذار کردند.
مورینیو که پیش از مسابقه عنوان کرده بود که شکست مقابل بردفورد یک رسوایی خواهد بود، در پایان مسابقه به Sky Sports 1 گفت: "من صحبت های روز گذشته ام در مورد شکست را تکرار می کنم - این یک فاجعه است. یک فضاحت ورزشی. از یک طرف این زیبایی فوتبال و FA Cup است. چنین اتفاقاتی بیشتر از سایر کشور ها در این تورنمنت رخ می دهد. از طرف دیگر هم احساس سرافکندگی می کنم، و فکر می کنم بازیکنان هم دقیقاً باید همین احساس را داشته باشند."
بعد از 20 سال این اولین باری است که چلسی در خانه خود مقابل تیمی از دسته های پایین تر شکست می خورد و بدین ترتیب امید به کسب چهار عنوان قهرمانی را از دست دادند.
"در این لحظه من برای آنها [شاگردان فیل پارکینسون] خوشحالم. من می توانم با فکر کردن به بازی احساس بدی داشته باشم و با فکر کردن به نتیجه برای آنها احساس خوشحالی می کنم. من صادق هستم. می دانم که در تاریخ این رقابت ها حالا و بعداً چنین اتفاقاتی برای هر تیمی رخ داده و خواهد داد. برای من این اولین بار است و فکر می کنم شکست در مقابل تیمی از دسته های پایین تر غیر قابل قبول است."
خوب حالا حرفشُ نقض کرده مگه؟![]()
گزارش لحظه به لحظه تا اعلام رای نهایی پرونده دیدار ایران - عراق
در حال حاضر 300 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 300 مهمان ها)