نوشته اصلی توسط HO33E!N نیمار:برای بارسا دشوار است که شکست بخورد 4 تا بازی با الچه و لاکرونیا کردن جوگیر شدن با این وضع بازی بعید میدونم بتونیم لالیگا رو هم بگیریم هر هفته بدتر نمیشیم ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad خیلی شاخ شدن مال مارو خوردن کلفت شدن جواد نکونام اومد یونس محمود رو بلند کنه جاکش دستشو رد کرد خداییش خیلی وحشیانه بازی کردن مخصوصا اخرای بازیو از دربازه بانشون بگیر تا کاپیتان شخماتیکشون
نوشته اصلی توسط Milad اگه پوگبارو بخریم کلا باید بیخیال بازی شه ولی در کل خرید خوبیه مخصوصا با این قیمت الان تیموریان 10 میلیون قیمتشه یه کلیپ ازش گذاشتن خوشم نیومد کلا از هافبک دفاعی نباید کلیپ درست کنن
نوشته اصلی توسط HO33E!N نیمار:برای بارسا دشوار است که شکست بخورد 4 تا بازی با الچه و لاکرونیا کردن جوگیر شدن اتلتیکویی که شمارو حذف کرد و دوبار بردیم
نوشته اصلی توسط Rmin خداییش خیلی وحشیانه بازی کردن مخصوصا اخرای بازیو از دربازه بانشون بگیر تا کاپیتان شخماتیکشون حاضرم جلو ژاپن 6 تایی بشیم ولی به عرب جماعت نبازیم با تمام احترام به عربای ایران ولی کلا از عربا خیلی بدم میاد
نوشته اصلی توسط Milad با این وضع بازی بعید میدونم بتونیم لالیگا رو هم بگیریم هر هفته بدتر نمیشیم ؟ امیدمون به محرومیت رونالدو و برگشت مودریچ و اومدن سیلواست ... خیلی بدیم خیلی...موقعیت نداشتنمون یه طرف تحت فشار بودنمون جلو کوردوبا هم یه طرف
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه کلیپ ازش گذاشتن خوشم نیومد کلا از هافبک دفاعی نباید کلیپ درست کنن به کلیپ نمیشه اعتماد کرد من خودم اگه کلیپ از بازیام درست کنم میتونم مندز رو متقاعد کنم برم رئال ولی اگه کل بازیمو بزارن افتابه سازی هم منو شاید نگیره
نوشته اصلی توسط Milad حاضرم جلو ژاپن 6 تایی بشیم ولی به عرب جماعت نبازیم با تمام احترام به عربای ایران ولی کلا از عربا خیلی بدم میاد اما اره خداییش اومدیم سرگروه شدیم اسونتر بشه کار اما چه گره ای خورد :|
نوشته اصلی توسط Rmin اتلتیکویی که شمارو حذف کرد و دوبار بردیم برگشتُ که به ریدن مدافعامون باختیم .... شما هم بازی اول خیلی خوب بردین ولی بازی دوم شانس آوردین .... هر چند که بازی برگشت راحتین اونا میکشن جلو شما هم جرشون میدین ....
نوشته اصلی توسط HO33E!N امیدمون به محرومیت رونالدو و برگشت مودریچ و اومدن سیلواست ... خیلی بدیم خیلی...موقعیت نداشتنمون یه طرف تحت فشار بودنمون جلو کوردوبا هم یه طرف قبلنا اگه دونفر بد بودن 4 نفر خوب بودن امشب از دم همه ریده بودن لوکا بعد از بازی اتلتیکو میرسه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن