نوشته اصلی توسط AkbaR همین مونده برای اینکه از خالکوبی بدت میاد نظر یه کصمغزو بیان کنی اکبر فک کنم از جنبه طنزش گفت تو جدی گرفتی تو سال 2018 کسی اینجوری نمیگه که !
نوشته اصلی توسط Chavosh اکبر فک کنم از جنبه طنزش گفت تو جدی گرفتی تو سال 2018 کسی اینجوری نمیگه که ! مث که چن وقته سر نمی زنی به تالار قبلنم گفته بود شایدم تو داری از جنبه طنزش می گی
نوشته اصلی توسط AkbaR خبر اومده نمی دن اونم..750 تا می خوان... اینتر چیز خورد اگه بیاد از همین حالا مرحله حذفی سی ال رو می بینم که اخراج می شه به فاک می ریم من فکر کردم میخوان کواچیچو جایگزینش کنن تو ترکیب اصلی که انصافا بازیکن خیلی خوبیه نوشته اصلی توسط AkbaR بازی بارسا - رم داشت می گفت یعنی که چه؟ اصغر به حسین پاس می دهد
نوشته اصلی توسط AkbaR مث که چن وقته سر نمی زنی به تالار قبلنم گفته بود شایدم تو داری از جنبه طنزش می گی اره دیده بودم منتهی دوستمون فک کنم مث این استند اپای امریکایی بدون لبخند طنز میگه خیلی ملو ! اخه علیفر الگوی پسرشم نیس چی برسه یکی تو مجمع
نوشته اصلی توسط Chavosh اره دیده بودم منتهی دوستمون فک کنم مث این استند اپای امریکایی بدون لبخند طنز میگه خیلی ملو ! اخه علیفر الگوی پسرشم نیس چی برسه یکی تو مجمع
نباید میگفتم حال شما شروع کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 369 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 369 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن