⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهاترین من تنها نزار منو
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اشترم لینکو دیدی البوم بزن
تنظیم های پارو 10 جاش میلنگه ؟؟ شما یه جاشو بگو فقط !
محسن توی این آلبوم ثابت کرد جزو 3 تا تنظیم کننده های برتره ایرانه ! شما مثل اینکه آلبوم رو خوب گوش نکردی ؟؟ ترک های 2 و 3 و 4 , سه ترک پشت سر هم که محسن تنظیم کرده و هرکدومش یه سبک خاص داره یکی الکترونیک راک یکی فانک راک اون یکی هم راک ان رول ! کی میتونه همچین تنوعی رو ایجاد کنه ؟؟ ملودی های محسن ته کشیده ؟؟ ملودی های آلبوم پارو بهترین ملودی ها بود ! ملودی آهنگی مثل " پاروی بی قایق " یه شاهکار بود ! که فقط خود محسن میتونس همچین چیزی بسازه ! غیر از ترانه ی فوق العاده و تنظیم بی نقص امید حجت .
در مورد حسین صفا هم بگم افرادی مثل ( میثم یوسفی . حسین غیاثی ) از دیدن شعر های حسین صفا تعجب کرده بودن ! اونوقت شما میگی شعر های صفا خوب نیست و ترانه های کف افکارمو موکت کردم خوبه ؟؟ !!!
در مورد اون تنظیم کننده هایی که گفتی فقط سبک صفاریان و حسامی به درد محسن میخوره اونم در حد یکی دو تا تنظیم !
در مورد آرون حسینی و اشکان آبرون هم ... ترجیح میدم سکوت کنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)