چه خوش خوند رضا یزدانی ... سیرک گلوله هاست ...
چه خوش خوند رضا یزدانی ... سیرک گلوله هاست ...
یغما تو خفه شو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادمه واسه فلسطین هم کار خونده چاوشی ، واسه 12 تاشون نخونده ولی حداقل واسه نصفشون با سوز و ناله ی فراوان روضه خونده ، این که الان تیتر شده واسه کوبیدن و حکومتی دونستش غیرطبیعی به حساب میاد ...
معلوم که واسه حکومت می خونه ، چه درست چه غلط ، چه خواه چه ناخواه ، داره مثل همه ی ما تو این دخمه ی بی سر و صاحب می گذرون روزای عمرش رو ، این حق رو داره که بابت کارش پول بگیره ، سفارشی بخونه ، تهیه کننده ی فلان داشته باشه و کلی داستان های دیگه
هر کدوم از ما هم اگه جای چاوشی بودیم ، می نویسم و امضا می کنم برای بیشتر شدن منفعتمون از هیچ کاری دریغ نمی کردیم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
یغما رو کاری نداشته باش ، چیزی نداره واسه از دست دادن ، تازه شروع کرده به ابی شعر فروکردن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
10 ساله دارن با تبلیغ آخرین تور کنسرت ابی مردم رو تلکه می کنن ، بعد میان پشت مردم قایم می شن ...
ویرایش توسط Milik : 05-15-2020 در ساعت 04:05 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
کاش می شد به مانی رهنما تجاوز کرد ، هر جور که شده فقط کرد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
و البته یاد عربده کشی دیگر افتادم و متعارف
همان که پشیمان است "مثل سگ"
و افتخار می کند
به کاباره
و شهامت تهران ندارد ...
(جدا این یه تیکه رو خیلی سنگین گفته ، کلا از ریشه زده "سپاسگذارم ازش"... )
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
حجت رو تمام میکنم با این جمله
مرگ بر زن ابی
در حال حاضر 379 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 379 مهمان ها)