چه خوش خوند رضا یزدانی ... سیرک گلوله هاست ...
چه خوش خوند رضا یزدانی ... سیرک گلوله هاست ...
یغما تو خفه شو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادمه واسه فلسطین هم کار خونده چاوشی ، واسه 12 تاشون نخونده ولی حداقل واسه نصفشون با سوز و ناله ی فراوان روضه خونده ، این که الان تیتر شده واسه کوبیدن و حکومتی دونستش غیرطبیعی به حساب میاد ...
معلوم که واسه حکومت می خونه ، چه درست چه غلط ، چه خواه چه ناخواه ، داره مثل همه ی ما تو این دخمه ی بی سر و صاحب می گذرون روزای عمرش رو ، این حق رو داره که بابت کارش پول بگیره ، سفارشی بخونه ، تهیه کننده ی فلان داشته باشه و کلی داستان های دیگه
هر کدوم از ما هم اگه جای چاوشی بودیم ، می نویسم و امضا می کنم برای بیشتر شدن منفعتمون از هیچ کاری دریغ نمی کردیم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یغما رو کاری نداشته باش ، چیزی نداره واسه از دست دادن ، تازه شروع کرده به ابی شعر فروکردن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
10 ساله دارن با تبلیغ آخرین تور کنسرت ابی مردم رو تلکه می کنن ، بعد میان پشت مردم قایم می شن ...
ویرایش توسط Milik : 05-15-2020 در ساعت 04:05 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
کاش می شد به مانی رهنما تجاوز کرد ، هر جور که شده فقط کرد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
و البته یاد عربده کشی دیگر افتادم و متعارف
همان که پشیمان است "مثل سگ"
و افتخار می کند
به کاباره
و شهامت تهران ندارد ...
(جدا این یه تیکه رو خیلی سنگین گفته ، کلا از ریشه زده "سپاسگذارم ازش"... )
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
حجت رو تمام میکنم با این جمله
مرگ بر زن ابی
در حال حاضر 263 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 262 مهمان ها)