نوشته اصلی توسط
AmirHossein98
بحث سر تناقضه
اتفاقا منم واسه میلاد اصفهانیو مثال زدم
یه وقتی هست تو میگی من یه خواننده مردمی ام من واسه مردمم میخونم میشی فرهاد که زیر بار این که واسه انقلاب اهنگ بخونه نرفت و با سختی و مشقت زندگی کرد اما کار سفارشی نخوند
یه وقتا میشی اصفهانی که وقتی خمینی اومد قران خوند بعد ها هم خیلی کار مذهبی خوند اما به خاطر اینکه کلا خانواده ی مذهبی داشت و ایدئولوژیش این بود این کارارو کرد هیچ وقتم ادعای مردمی بودن نکرد.
اما یه وقتایی میشی چاوشی که یه روز میخونی تنها کتاب منطقی ات دینیست یه روز ای قاضی ای قاضی میخونی بعد واسه همون ارگانی که عامل اصلیه بدبختیه ملته اهنگ میخونی پول میگیری.من نمیتونم قبول کنم اینا فقط به خاطر اعتقاداتشه و داستان دیگه ای نداره.۲۰سال خوانندگی کرده چرا الان انقد این تیتراژ خوانی و اعتقادات و شعر مذهبی و کار واسه ماوا و اوج زیاد شده؟ینی قبلا پول داشت الان نداره؟الانی که البومو تنهایی جم میکنه با قیمت ۳۰تومن؟
اگه دم از با مردم بودن میزنی باید پی فقر و سختیاشم به تنت بمالی آزادگی تاوان داره.
قبلا تنهاترین خوند دلخون خوند اما دیگه چندسال از خودش یه تصویری درست کرده بود که من هوادار اصلا نمیتونم قبول کنم این روزارو،
بحث مهشیدم من گفتم پشیزی نه واسه خودش نه واسه حرفاش ارزش قائل نیستم من حرفم این روندیه که چاوشی داره طی میکنه.