صفحه 18156 از 18592 نخستنخست ... 17156176561805618106181461815418155181561815718158181661820618256 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 181,551 به 181,560 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirHossein98 نمایش پست ها
    بحث سر تناقضه
    اتفاقا منم واسه میلاد اصفهانیو مثال زدم
    یه وقتی هست تو میگی من یه خواننده مردمی ام من واسه مردمم میخونم میشی فرهاد که زیر بار این که واسه انقلاب اهنگ بخونه نرفت و با سختی و مشقت زندگی کرد اما کار سفارشی نخوند
    یه وقتا میشی اصفهانی که وقتی خمینی اومد قران خوند بعد ها هم خیلی کار مذهبی خوند اما به خاطر اینکه کلا خانواده ی مذهبی داشت و ایدئولوژیش این بود این کارارو کرد هیچ وقتم ادعای مردمی بودن نکرد.
    اما یه وقتایی میشی چاوشی که یه روز میخونی تنها کتاب منطقی ات دینیست یه روز ای قاضی ای قاضی میخونی بعد واسه همون ارگانی که عامل اصلیه بدبختیه ملته اهنگ میخونی پول میگیری.من نمیتونم قبول کنم اینا فقط به خاطر اعتقاداتشه و داستان دیگه ای نداره.۲۰سال خوانندگی کرده چرا الان انقد این تیتراژ خوانی و اعتقادات و شعر مذهبی و کار واسه ماوا و اوج زیاد شده؟ینی قبلا پول داشت الان نداره؟الانی که البومو تنهایی جم میکنه با قیمت ۳۰تومن؟
    اگه دم از با مردم بودن میزنی باید پی فقر و سختیاشم به تنت بمالی آزادگی تاوان داره.
    قبلا تنهاترین خوند دلخون خوند اما دیگه چندسال از خودش یه تصویری درست کرده بود که من هوادار اصلا نمیتونم قبول کنم این روزارو،
    بحث مهشیدم من گفتم پشیزی نه واسه خودش نه واسه حرفاش ارزش قائل نیستم من حرفم این روندیه که چاوشی داره طی میکنه.
    بحث فروختن اهنگ به اوج و قبول دارم جای سوال داره واقعا
    شاید واقعا به این بعدش فک نکرده کار مذهبیشو که میخواد منتشر کنه یه موسسه پول خوب میده بابتش اینم میگه چه بهتر کار و میده پولشو میگیره
    ولی خب همیشه گفتم چاوشی برام در مقام یه موزیسین قابل احترامه و کارشو دوس دارم نه بیشتر

2. کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اول در مورد طاق ثریا بگم که بالاخره بعد چند اهنگ ضعیف و متوسط یه اهنگ خوب داد بیرون که بشه چند بار گوش داد
    در مورد حواشی این چند روز هم با اینکه مهشید گه زیادی خورد ولی این حرکت از چاوشی هم به شدت بعید بود بیای به ابی که اسطوره خیلیاس بگی عربده زن !!! بعدش در حالی که خود ابی اصلا وسط بحث نبوده . عین این میمونه که من با دختر عمم دعوام شه بیام به شوهرش که اصلا نمیشناسمش فحش بدم .چاوشی کلا یه ساله به شدت عجیب و غریب شده . اول البوم قمار باز که انتظارات براورده نکرد و چند تراک ضعیف و حرکات عجیبش که دیگه این اخری اوجش بود . چاوشی که جلوی حرفای به مراتب بدتر سکوت میکرد این بار جواب داد و چه حرکت بدی هم زد با کشوندن ابی به وسط بحث . ابی رو حتی اگر با بعضی اخلاق و شخصیتش هم حال نکنی مگه میشه جرات توهین کردن بهشو به خودت بدی .حتی من طرفدار چند اتیشه چاوشی که همیشه حمایتش میکردم این بار خیلی بدم اومد از رفتار چاوشی حتی اگر یکی مثه مهشید که هیچی از خودش نداره جز زن ابی بودن یه زری زده باشه
    چاوشی تا وقتی امثال اون افشاری دیوث کنارش باشن بدتر میشه از هر نظر

نیمه فعال
    یغما گلرویی دمش گرم.به بهترین شکل ممکن جواب چاوشی رو داد.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط meh13 نمایش پست ها
    یغما گلرویی دمش گرم.به بهترین شکل ممکن جواب چاوشی رو داد.

خفه شو بابا ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

7. 2 کاربر مقابل از !M?sbh؟! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    گاییدم اون خواننده ای رو که به خاطر پول به کشورش خیانت میکنه ..

بعدم میاد میگه برای عربستان خوشبینم ولی برای ایران نه ..

حالا میخواد ابی باشه یا هر بابای پول .. !!!!
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

9. 3 کاربر مقابل از !M?sbh؟! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    چاووشی حتی در حد مهشید پلنگ هم نیست...یه پلشت سبک مغز
    یه مثالی هست که میگه:شهر که شلوغ بشه قورباغه هم هفت تیرکش میشه! آخه تو چی میگی با اون صدای تخمیت که به ابی میگی اربده زنابی بهت نمیده دنده عوض کنی

11. کاربر مقابل از Mil@d-F عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    آخه اینا دارن اشتباه میزنن نمیدونن چاوشی واسه طرفدراش چاوشیه ولی ابی واسه تمام فارسی زبانهای سراسر دنیا یه اسطوره س

13. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    چاوشی اسطورس هنوز سنگ صبورش خارجیارو مست کرده

نیمه فعال
    والا توهینی به ابی نکرد!
    منظورش هم از عربده زنی کلا فضای کنسرت ایرانی هاست که جز سروصدا چیزی نیست و قبلا هم گفته که این نوع کنسرت چیزی به مخاطب موسیقی اضافه نمیکنه
    اگر هم توهین کرده در جواب اونهمه توهین و تهمتی که زن ابی بهش زد هیچی نبود
    هرکسی بزرگی چاوشی رو زیرسوال میبره در واقع عقل خودشو انکارمیکنه
    سطح چندکاراخیرش که در مقایسه با سطح خودش فاجعه محسوب میشه باز هم از سطح کل کارنامه ی کاری خیلیهای خارج از کشور بالاتره

خنک آن قماربازی که بباخت آنچه بودش

بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

16. 3 کاربر مقابل از meysamdall عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 18156 از 18592 نخستنخست ... 17156176561805618106181461815418155181561815718158181661820618256 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 474 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 474 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع